Ukategorisert

Velkommen til min ny-designede blogg

 

Da er jeg glad for å kunne ønske deg velkommen inn til min nye blogg.  Innholdet vil være av samme karakter som før, men min flotte datter, Maria, har bidratt med å lage denne siden for meg.

Ønsket mitt med å skifte til web, er at jeg håper å kunne bygge mye mer rundt min blogg.  Det kommer etterhvert.  Bygger man «sten på sten», fullfører vi huset etterhvert.  Denne starten er på sin måte grunnmuren.

Som en første blogg fra denne siden, vil jeg repetere formålet med min blogg:

Jeg er overbevist om at positive tanker styrer oss til gode hendelser i våre liv.  Derfor er det mitt ønske at denne bloggen kan være en motvekt mot de negative nyhetene vi daglig overstrømmes med.  Mitt håp er at når du har lest fra denne bloggsiden, skal du kunne ta med deg noe positivt ut i din hverdag.

1 Comments

  • Nå har jeg allerede endret adressen på siden min, så da syns jeg du kan ha link til min side, ikke bare min og Roman sin side 😉 Du er flink og Maria er flink. Hurra for dere

    Svar

Write a comment