Ukategorisert

Munken som solgte sin Ferrari

I dag vil jeg dele en anbefaling med dere. 

For kort tid siden, ble jeg anbefalt på det varmeste å lese boka ”Munken som solgte sin Ferrari”.  Line, som anbefalte meg denne, er en klok kvinne som jeg har stor tillit til.  Når hun anbefaler, gjør hun det med varme og ekte ønske om at det skal gi oss noe.  Jeg ilte derfor til og kjøpte boka.  Den er allerede lest og jeg jobber nå med å strukturere innholdet for meg selv slik at jeg kan følge de enkle, men fantastiske teknikkene for å ta mer kontroll over mitt sinn, på en slik måte at jeg kan bruke min energi på en rett og klok måte.

I bokas omtale leser man at dette er historien om hvilken storhet som venter den som søker det enkle og lever etter de evigunge prinsipper og tidløse teknikker som ser ut til å frigjøre både sinnet, kroppen og sjelen.  Hver og en av oss burde kjenne de vises filosofi.  Og hver og en av oss kan dra nytte av den.  Derfor må hver og en av oss få kjennskap til sin perfekte, naturlige tilstand.

Innledningsvis står et flott utsagn av George Bernhard Shaw.  Dette vil jeg dele med deg: ”Livet er ikke et lite stearinlys for meg. Det er en slags storartet fakkel jeg har fått tak i for øyeblikket, og jeg vil få den til å brenne så klart som mulig før jeg overleverer den til fremtidige generasjoner.”

Ønsker du boka, kan du for eksempel kjøpe den her.

GOD LESING!  Og takk så masse til skjønne Line som ga videre sin anbefaling.

Write a comment