Ukategorisert

Vennskap

Har hatt kaffebesøk i ettermiddag.  De skulle stikke innom en snartur, min søster og svoger.  Det ble flere timer.  Herlig!

Så godt det er å ha gode venner.  Sosialt samvær med mennesker man er glad i, er ubetalelig.  Da glemmer vi tiden, da glemmer vi klokka og tillater oss å være til stede i øyeblikket.  Og øyeblikket viser seg altså å bli mange ”blikk” uten at vi engang har lagt merke til det. 

Vennskap kan beskrives på mange måter.  I kveld har vi hatt en fantastisk kveldshimmel over horisonten vår.   Den tok nesten pusten fra meg.  Så vakker!  Jeg kjenner på en stor takknemlighet når jeg opplever slike storslåtte og fantastiske stunder som naturen gir oss.  Selv om det er korte glimt, blir opplevelsen så sterk at tiden står stille den stunden det varer.  Prøver å lagre det på netthinnen.  Men det er ikke så dumt å brenne det på minnekortet også.  Her er resultatet. 

Håper du kan nyte det.  Håper at du også kan fornemme hva jeg mener når jeg sier at den gylne himmelhvelvingen kan være symbolikk på rikdommen i godt vennskap.

Takk for vennskapet, kjære venner!

3 Comments

 • Er det du som har tatt det bildet? Isåfall er jeg meget imponert :)

  Svar
 • Jeg tenkte det samme :) Veldig fint bilde. Og ja kveldshimmelen i går var FANTASTISK nydelig :)

  Svar
 • Ja. Jeg tok bildet igår kveld. Prøvde meg med mange forskjellige innstillinger på kameraet. Og det ble inntil flere flotte bilder. Men, jeg måtte velge ett til dette innslaget. Kanskje det gis mulighet til å bruke noen av de andre ved en senere anledning.
  Tusen takk for komplimentet, Maria! Det var veldig hyggelig. :)

  Svar

Write a comment