Ukategorisert

En DRØM

Vann er fabelaktig.

Vann er livgivende, både for naturen og for alle levende skapninger.

Vann er nødvendig og vann er godt.  Uten vann, intet liv.

Å lytte til rennende vann, er som musikk for meg.  Å hvile øynene på vann, vekker livet i meg.  Stormende hav synliggjør naturens optimale krefter og skaper energi i meg.  Stille vann gir indre ro.

Vann er mangfoldig, og jeg elsker vann.

Jeg har en drøm om et lite hus med åpne rom, høyt under taket og store vinduer med utsikt mot vann.  Der vil jeg finne den optimale ro og fylle dagene med alle livets gleder: nyte de små detaljer i naturen, kjenne på jordens storhet, lytte til naturens samspilte lyder, lytte til musikk, lese bøker, reflektere, dele tanker, drømmer, gleder og muligheter med andre.  Rett og slett være til stede med hele meg.   Og mest av alt:  Her vil jeg ha en åpen hjertedør til sosiale stunder, minutter, timer, kvelder og dager sammen med spennende mennesker, gode venner og min kjære familie.

Over det hele ønsker jeg meg en åpen himmel.

Jeg drømmer – og en dag håper jeg at jeg kan ønske deg VELKOMMEN.

Write a comment