Ukategorisert

Livet er NÅ

Idag var siste feriedagen min i denne omgang.  Jeg har hatt det flott på alle måter og kan glede meg over at jeg har energi til å starte på ny frisk mandag morgen i en jobb jeg får bruke meg optimalt.

Ferien har gitt meg ekstra tid til å lese og reflektere.  Og jeg har notert meg en grunnleggende livsvisdom å ha som fokus hver dag.  Jeg har lest og er selv overbevist om at et berikende liv fylt av ekte glede, kan jeg bare oppnå gjennom å leve i nuet.

Fortiden er et avsluttet kapittel
Fremtiden er en fjern sol i fantasiens horisont.
Det viktigste øyeblikket er NÅ.  Lær å leve i det og nyte det i fulle drag.

Dette er en god leveregel.  Det gir et liv i balanse.  Det er logisk, faktisk ikke noe mystisk.

Lev for dagen i dag – det kommer aldri en som er likedan.  Slutt å bruke så mye tid på å jage etter livets store fornøyelser mens du forsømmer de små.

Sett ned farten.  Nyt skjønnheten og det opphøyde hvert eneste øyeblikk.  Du kan nyte det også når du er på jobb!

1 Comments

  • Skal jeg vente på sol for å gå på tur? Nei, livet er nå! Tok på meg regnklær og gikk til skog. Så det er gjort. Og jeg er fornøyd!
    Takk for innslaget, Inngveig!
    Svetl.

    Svar

Write a comment