Ukategorisert

Livets elev

De gamle vise råder oss til å være «livets elev».  La alltid livet ditt være som en tom kopp som har plass for stadig nytt og mer påfyll. 

Bruk det du har lært i din tilværelses klasserom.  Vær sulten på lærdom.  Les bøker, gode bøker som gir deg mening og glede.  En bok er den vises beste venn.  Noen bøker skal man smake på, noen skal tygges og noen bør svelges hele.

Vi kan vite og huske på at «alle problemer noen noen gang har stått overfor, og noen gang kommer til å stå overfor, er allerede blitt taklet.  Og tenk:  samtlige svar og løsninger er nedtegnet i bøker.  Derfor:  les de riktige bøkene, med positiv drivkraft.  Les om personer du beundrer.  På den måten tilfører du deg selv positive tanker for din videre utvikling.

De aller fleste av oss ønsker å gjøre mye ut av livet.  Men vær bevisst at:  det er en enorm forskjell mellom velvære og velstand.

Vi er aldri for gamle til å være Livets Elev.

Write a comment