Ukategorisert

Naturens skattkammer

 

Vi har nådd midten av august.  Dagen har vært vakker på alle måter.  Naturen har vist seg i all sin prakt, badet i solskinn og et strålende lys.

Turen gikk til Dalsnuten i Sandnes kommune.  Mange gjorde det samme som oss.  Det er ikke til å undres over.  En slik dag må vi ut, bevege oss, kjenne varmen og den deilige sensommerluften.

Naturen er praktfull.  Utsikt over vann, dal og hav, med himmelens bue spent over det hele.  Likevel.  Ikke glem storheten i det små.  Vi vandrer forbi detaljer i naturens skattkammer.  Har prøvd å fange inn litt av mangfoldet og deler det med dere idag.

Min oppfordring er:  Ikke gå forbi de små, men store undrene langs veien.  Så ønsker deg en praktfull vandring i naturens skattkammer.

6 Comments

 • Enig – det er så mye flott å se på, bare man tar seg tid til å stoppe litt opp!!!! Glad for at du vil komme til epletreet mitt, Ingveig. Ingveig…. nydelig navn – tror ikke jeg har hørt d før!
  ha en herlig dag!
  klem fra lunalu

  Svar
 • Tusen takk for en så kjempekoselig kommentar inne hos meg. Den varmet!!
  Du har helt rett, vi trenger positive innspill – og bloggverden er en kilde til sånt. Så mange flotte blogger og mennesker som det finnes, og så masse positivitet!!!

  Det ser ut som dere hadde en strålende tur! Får meg til å savne Vestlandet!!
  Ha en fin kveld! : )

  Svar
 • Syns jeg ser noen kjente på bildene. :) Mamma og pappa reiste nordover i dag etter å ha vært på besøk hos oss i Trondheim. Jeg fikk også lest boka «Øya» mens vi var på Gran Canaria, som var en riktig så fin bok. :)

  Svar
  • Du har så rett, Hilde :) Det er absolutt noen kjente av deg som er spreke klatrere. :)

   Jeg hørte dere var på GC og forsto det vel slik at deere hadde det fint. Du hadde i alle fall interessant litteratur med deg.
   Ønsker deg et riktig godt semester med mye glede, varme og kjærlighet.
   Hils masse til Peter. Må komme innom og smake på kaffen hans når jeg er i Trondheim neste gang. Hva heter stedet han jobber på?
   Klem

   Svar
 • Jeg skal hilse så mye tilbake. Han jobber på Dromedar kaffebar på Bakke bro, Dromedar er en kjede som har flere rundt i byen. :) Kanskje jeg kan bli med å ta en kaffe om det passer seg sånn en gang!

  Svar
 • Det må vi få til, Hilde :) Hadde vært helt toppers! :)

  Svar

Write a comment