Ukategorisert

En glad Jentetur

Fotos:  Ingveig Kjersti

Det er noen måneder til.  Men, når det skal feires bryllup nå til dags, – ja, da må man begynne tidlig å planlegge.  Og når den kommende brud finner skatten på finn.no, ja da må vi dra til Oslo, selv om det fortsatt er noen måneder igjen. 

Jeg snakker om Brudekjolen over alle brudekjoler.  Hvor heldig kan man være?  Plutselig dukker brudekjolen opp på finn.no, nettopp den kjolen hun ønsker seg aller mest blant alle de kjolene hun har sett i de tusen kataloger.

Det er en vakker august-dag.  Om solen ikke skinner fra en skyfri himmel, så skinner den i hjertet og i sinnet.  To forventningsfulle jenter, – en stolt mor og en kommende brud – ,  setter seg på morgenflyet til Oslo, og ankommer byen i god tid før vi har avtale med den vakre kvinnen som har båret kjolen en sommerdag ifjor.

Vi nytter ventetimene til å vandre opp Bogstadveien og ta en kopp kaffe på United Bakery.  Og det er deilig det.  For å sitere en av den vordende brudens venninner:  «Lykken i livet er å finne en koselig kafé.»  –  Jeg er enig med venninnen.  Her finner vi kvalitetstid.

Så er tiden kommet.  Etter en kort Tbane-tur, går vi rett på leiligheten hvor kjolen er hengt fram og venter på henne som håper at denne er akkurat slik hun ønsker den skal være.  –  Ingen tvil!  Dette er KJOLEN.   Så kan vi bare si takk til Alexandra som ga Monica muligheten til å få drømmen oppfylt.  Du er en vakker kvinne, og du hadde lagt alt så bra til rette på alle måter.

Og, her ligger skatten.  Men inntil den store dagen, blir drømmen en godt bevart hemmelighet.  Og jentene på tur hadde en super dag og landet trygt med kveldsflyet, med enda mer sol i hjertet.  Helt til slutt:  Takk til SAS som ga oss en god start på dagen og en glad avslutning.

3 Comments

 • Blir spennende å se! Føler meg priviligert som får være en av de få som får ta del i hemmeligheten :)

  Svar
 • Oi! For en nyhet! Og glede spruter ut! Så kjekt å få det overstått! Å ta tur helt til Oslo for å kjøpe kjole!!!! Det er noe! Drømmekjole er Drømmekjole! For å oppfylle drømmen en kan reise nok langt!
  Skal til Oslo i sept. ikke for å kjøpe kjole hovedsakelig, men kanskje dukker opp noe underveis
  Så gratulerer med vellykket tur!

  Svar
 • Takk for at du var med :) Det settes pris på

  Svar

Write a comment