Ukategorisert

Steg for steg

Foto:  Ingveig Kjersti

Jeg er inne i en periode med en full agenda, morgen, middag og kveld.  Derfor er det for tiden dager innimellom uten blogginnlegg fra meg. 

Men jeg har fortsatt mange tanker og mye jeg vil dele.  Og det kommer mer!  En stor del av det som fyller agendaen min, er nyttige gjøremål og oppgaver som jeg håper og tror skal gjøre meg mye bedre til å dele.  Og jeg går veien dit, steg for steg, med spenning, undring og ydmykhet.  Det er veldig mye interessant som skjer fremover.  Det gjør travelheten meningsfull og det gir meg positiv energi.

I påvente av nye innlegg vil jeg gi et lite livstegn og si til deg:  Nyt dagen, nyt øyeblikket og nyt alt det vakre som kommer i din vei.  Det er så mange vakre detaljer i naturen.  Bli oppmerksom på det.  Jeg deler med deg et bilde jeg tok for noen dager siden.  Et vakkert  tjern.  Her var det mange små detaljer å feste både på netthinnen og på minnebrikken.    Vakre detaljer å ta frem i hverdagen og glede seg over.

Nyt det så lenge.  La deg gjerne begeistre.  Og jeg siterer erkebiskop Desmond Tutu, som jeg hørte i et interessant program om ham på NRK2 ikveld.  Blant mye klokt han sa, merket jeg meg dette visdomsordet: 

«Det er begeistringen som danner enhet blant menneskene

Write a comment