Ukategorisert

En vakker dag

Jeg har vært på Lier Gård.  Vi hadde et internt seminar med jobben, og min flotte kollega, Norunn, inviterte oss til dette vakre stedet, med utsikt over Mjøsa.  Et perfekt sted til å senke skuldrene og finne roen til å tenke klart når man skal gjennomføre noe så norskt som «workshop».

For en beliggenhet!  For noen omgivelser!

For et vertskap.  For en servering.  Rotekte norsk, med ingredienser som tirret ganen og ga smaksløkene en nytelse som ikke er helt hverdagslig.  Og mens vi nøt vårt måltid, kunne stedets vakre vertinne, Ingerine, fortelle historien om gården og om virksomheten.

Jeg takker for en perfekt dag og kan på det varmeste anbefale stedet om du trenger lokaliteter til særskilte evenementer i ditt liv.  Her kan du finne mer informasjon om stedet.

Og når du befinner deg her:  Trekk pusten dypt og kjenn at her er du virkelig til stede i ditt eget liv

Velbekomme!

3 Comments

 • Hedemarken <3 :)

  Svar
 • Kjære deg! For en fin blogg du har! Vi har også vært på Madagaskar og besøkt venner som jobbet med bistand. Det var en utrolig fin øy med nydelige mennesker! Forstår godt at oppveksten der setter spor i livet!
  Takk for sist og for alle de vakre ordene og de skjønne bildene fra gården vår!
  Ønsker deg alt godt og velkommen tilbake!

  Beste hilsen Ingerine

  Svar
 • Takk for hyggelig tilbakemelding, Ingerine. På alle måter :)
  Jeg synes timene hos deg var vakre. De satte positive spor i hjertet mitt.
  Det skal i alle fall ikke stå på meg i forhold til å komme tilbake. Det vil jeg svært gjerne, selv om jeg bor i Stavanger.
  Madagaskar, ja – det er et vakkert land med vakre mennesker. Jeg har mange gode minner derifra.
  Men, jeg har også mange gode minner fra min mor sitt hjemsted, Biri. Og nå til helgen skal min mann og jeg til Honne for å være med på søskenbarntreff. Det gleder jeg meg veldig til. Og da får jeg sende et blikk opp til Lier gård.
  Lykke til med alt du gir. Du skal vite at du sår varme i de menneskenes hjerter som du tar imot hos deg. Og det trenger verden!

  Svar

Write a comment