Ukategorisert

En strålende september-lørdag

Siste lørdag i september.  Den er perfekt:  skarp høstluft, deilig temperatur, sol fra skyfri himmel og blått, stille hav og fjord.

Hva gjør vi på en slik dag?  Jo, utnytter den på aller beste måte.  Vi har vært på besøk hos Svetlana og Nils Jonas på Stord.  Her blir vi tatt hjertelig imot, vist rundt og servert velsmakende Pelmeni (spennende russisk rett) med påfølgende kaffe og fantastiske kaker.   Kan vi bedre ha det?

Tur til stedets pitoreske «pitch and put» golfbane.  Vi var ikke riktig kledd for en golfrunde, men prøvde oss likevel med noen utslag.  Faktisk en utfordring å slå akkurat passe kort.

Også strålende dager tar en ende.  Vi måtte ta farvel, men håper det ikke blir lenge til neste gang vi møtes.

Da gjenstår det å takke Svetlana og Nils Jonas for varm gjestfrihet.  Takk også til Roman og Monica, som egentlig er opphavet til at dagen ble en slik gave til oss.  Uten deres allianse, ville nok dagen blitt en annen.  Jeg spekulerer ikke i hvordan alternativet kunne vært, men lar himmelens fargeprakt på veien hjem symbolisere den varmen og gleden vi har hatt, – denne strålende siste september-lørdagen.

2 Comments

  • Veldig glad at dere likte den siste september-lørdag. Vi viste ikke alt til dere. Men det kommer flere dager med flere muligheter.:)) Like strålende dager..:)

    Svar
  • Takk igjen, kjære Svetlana. Det er så bra at du er kommet inn i mitt liv. Jeg har fått en mye større dimensjon lagt til. Gleder meg til å bli kjent med flere fra din familie, feks din søster.
    Klem

    Svar

Write a comment