Ukategorisert

På lading

Enda en vakker høstdag er vi blitt velsignet med.  Hva kan vel en skarp, solrik og godt temperert høstdag gjøre med oss?  Fylle oss med positiv energi, – det er helt sikkert.

Vi måtte ut!  Vi måtte være i ett med naturen. 

Vi trekkes mot vann, – mot fjord og hav.  Og det har vi masse av i kommunen vår, i fylket vårt.

Fotoapparatet måtte med.  Men, jeg måtte ta til takke med reservekameraet.  For batteriet var tomt på speilrefleksen.  Det lå til lading.

Vi trenger lading vi også, fra tid til annen.  Og en dag som i dag, med en tur ut i den vakre høst-naturen, er absolutt påfyll av energi.  Det var ikke bare kameraet som lå til lading.  Jeg satte også meg selv på lading.  Og det gjorde godt.

Jeg oppfordrer oss alle til å ta oss tid til å lade batteriene.  Uten energi, har vi ingenting å gi.  Jeg sier:  ”Vær så god.  Sett deg i stolen, kjenn på roen og se utover.  Drøm dine drømmer, sett dine mål og når du er oppladet, kan du reise deg og seile mot ditt mål, mot din drøm!”

2 Comments

  • Endå en flott september dag med flotte bilder:) jeg er også veldig glad til å ble kjent med dere:)

    Svar
  • Takk Svetlana! – Og nå er kamera ladet, så imorgen skal jeg ta nye bilder. Skal til Sveio i jobb-sammenheng. Men kan sikkert stoppe på veien når jeg finner gode motiver.

    Svar

Write a comment