Ukategorisert

Edel vare


Norsk Design har ikke den oppmerksomhet den fortjener.  Slik opplever i alle fall jeg deg.
Det er nemlig mange dyktige og kreative designere i landet vårt.  Slik ser i alle fall jeg det.

Etter det fantastiske oppholdet på Lier Gård, (som jeg hadde et innlegg om for noen dager siden) tok Norunn oss med til en av disse superflinke norske designere.  Hun holder til på Nes i Hedmark og heter Edel Urstad.

Hjemme på gården hvor hun bor, har hun innredet Galleri Hjerterom.   Her produseres/sys hennes unike klær, vakkert designet av henne.

Vi hadde en herlig time her.  Prøvde det ene plagget etter det andre.  Vanskelig å velge.  Skulle gjerne kjøpt alt.  Men, man må begrense seg.  Mitt valg falt på en prikkete jakke.   Nå er jeg en fornøyd eier av enda ett stykke norsk design, et plagg jeg helt sikkert vil bli mer og mer glad i.

Jeg sier tusen takk for service i Galleri Hjerterom og ønsker foretaket og Edel lykke til framover.  Det står stor respekt av å skape noe ute på landet og mestre det kunststykket det er å klare å promotere seg over det ganske land.  Edel har også mottatt høytstående priser.  Les mer om henne her.

Til slutt vil jeg oppfordre alle å få øynene opp for norsk design og hjelp dem gjerne frem.  (Det blir noen flere innslag om dette framover.)

Write a comment