Ukategorisert

Nytt liv fra asken

 

For noen år siden, brant kommunehuset i Sveio kommune.  Jeg har i jobbsammenheng vært på besøk i kommunen flere ganger etter den tragiske hendelsen.  Har kommet og gått uten at jeg har lagt meg på minne at det har skjedd noe bygningsmessig.  Brakkene som var satt opp som midlertidige kontorer, sto godt plassert.  Uansett, byggeprosessen la jeg ikke merke til.  Kanskje fordi forrige gang jeg var der, kom jeg inn og gikk jeg ut bakveien. 

I går, hadde jeg nytt møte i kommunen.  Jeg hadde en særdeles vakker biltur fra Stavanger og ankom kommunesenteret til avtalt tid.  Men, hva har skjedd?  Plutselig – som en fugl føniks, hadde et merkbart nytt kommunehus reist seg fra asken.  Og dette var noe helt annerledes enn det gamle, både arkitektonisk og innredningsmessig.  Kort sagt:  Lekkert!

Den røde fargen og liljen, som vi finner i kommunevåpenet, var gjennomgangstema.  Genialt!

Rødt er styrke.  Godt valg, Sveio kommune!  Jeg vil nytte anledningen å ønske dere hjertelig til lykke med nytt kommunehus.  La styrken, symbolisert med det røde, være førende for deres framtid!

Write a comment