Ukategorisert

Så samles vi atter

 

Reunions er in.  I alle fall for mitt vedkommende.  Reiser til min andre gjenforenings-samling i år.  Denne gangen skal jeg til min mors barndomssted og treffe mine fettere og kusiner på den siden av slektstreet.  Mange har jeg ikke sett på flere år.

Jeg er heldig som har kusiner som har tatt initiativet og arrangerer dette.  Takk til Merethe og Valborg.  Vi gleder oss!

Det blir enda en reunion i år.  Skal samles med gymnasvenner.  Begynner å bli noen år siden vi lettet snudde ryggen til 12 års skolegang og satte kursen ut mot verden, ut i livet vårt.  Mye har hendt siden da.  Og vi gleder oss også til å treffes igjen.

  –  Jeg har reflektert litt rundt dette med gleden over å treffes igjen.  Å vende seg tilbake til barndom og ungdom, det er tilsynelatende noe som blir sterkere og sterkere med tiden.  Kanskje er vi fulle av spenning over å fortelle hverandre hva som livet har gitt oss i årenes løp?  Det blir i alle fall mange historiefortellinger.  Dette er nok en side ved det .

Ellers tror jeg det kan ha noe med røttene å gjøre.  Etterhvert som vi har vokst oss eldre, har også røttene blitt dypere og vi søker kanskje mot det trygge, det faste – vår forankring. 

Uansett hva årsaken er.  Morro er det.  Og jeg sier bare:  så samles vi atter, med smil og med latter …………..

Write a comment