Ukategorisert

La oss være rause med hverandre – en liten innsats med vekselvirkning som gir den største avkastning …..

Fotokilde: iStockphoto

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;

Kjente strofer for mange av oss.  Strofer som rører ved kjenslerike strenger i oss, i alle fall mange av oss.  Jeg har nettopp erfart sannheten i disse ordene, enda en gang. 

Det er ingen dramatisk hendelse jeg har opplevd. 

Det er rett og slett en indre opplevelse av gleden over å få varme og hjertelige hilsener i forbindelse med en personlig feiring jeg hadde for noen dager siden.  Jeg blir ydmyk – men svært takknemlig – når jeg blir overstrødd med kjærlige og velmenende ord på hvem jeg oppfattes å være for andre.  Dere har satt inn rikelig på mitt hjertes konto, mitt indre skattkammer.  Tusen, tusen takk!

Så kjenner jeg på at: Kan jeg lykkes i å gi noe til personer som krysser min vei, noe som kan være med å bygge deres positive selvfølelse, da er det dere som bygger meg.  Det gir en magisk vekselvirkning. 

Jeg håper på denne måten å få takke deg for de håndtrykk du gir meg, det oppmuntrende slaget på skulderen jeg får når jeg trenger det som mest.  Takk for ordet du ga meg i akkurat rette tid.  Kanskje var du ikke er klar over at akkurat da var det nettopp dét jeg trengte.  Da bygget du meg som menneske:

I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

Write a comment