Ukategorisert

Julekalender – Luke 18

Takk til Maria som deler sitt vakre foto med oss 

Det er et vinterlig land vi har nå – jeg tror nesten hele vårt vakre Norge er dekket av et hvitt teppe.  Og noe av det vakreste jeg kan hvile øynene på, er et vinterlandskap, fullt tildekket med sne og rimfrosne trær.  Vi har lett for å snakke så varmt om sommer og sol.  Men, faktisk slår det meg at dette kan være minst like flott.  Derfor har jeg gleden av å nyte vinterdagene i alle deres prakt.  Derfor velger jeg meg sangen om Vinterlandet idag.

Hej, mitt vinterland, nu är jag här
Nu biter frosten i min kind, ty kall är kvällen
Hej, mitt vinterland, se månen där
Den lyser kyligt trind på mörka himlapällen

Bjällrans klang friden stör
När vi genom skogen kör
Bokfink uti granens topp
Förlåt att jag väckte dig opp

Hej, mitt vinterland, nu är jag här
På vinterholiday
Nu blinkar stugans ljus mot mig
I mitt vita vinterland

Hej, mitt vinterland, åh vilken kväll
Jag andas luften ren men fryser om min näsa
Hej, mitt vinterland, snart i mitt käll
Ska jag få sitta uti brasans sken och läsa

Lilla fölet raskt du går
Snart du lön för mödan får
Du får varmt i stallets vrå
Och havre att mumsa på

Hej, mitt vinterland, nu är jag här
På vinterholiday
Nu blinkar stugans ljus mot mig
I mitt vita vinterland

Nyt dagen.  Nyt det fullkomne skaperverket. Kle deg godt og Gled deg over å kjenne på kulden. – Mmmm. Hærlig!

Write a comment