Ukategorisert

SISTERHOOD

I AM SISTERHOOD er en erklæring.  Den er sterk.  Den er kraftfull.  Den er rolig.  Den er tillitsvekkende.  Det er en erklæring om verdsetting og identitet.  Den har en hensikt og et oppdrag.
Det er en erklæring bygget på intensjonen om å rekke ut og omfavne.  Den overgår kultur og tro, alder og status, fordom og preferanse.

I AM SISTERHOOD er en kvinnebevegelse i vekst over hele verden.  En bevegelse som svarer på invitasjonen til å være forandringen gjennom å være bidragsyter til en positiv forandring i våre nærmiljøer.

Hvert år arrangeres det en internasjonal konferanse i henholdsvis Sidney, London, Kiev og nå også i Cape Town.  –  I år skal jeg være med i London.  Tror du jeg gleder meg?

Jeg har en utrolig barnlig glede over å skulle få være med.  Det er store forventninger knyttet til denne reisen.  Ser det slik at den er kommet til meg som en gave i prosessen jeg er i.  Det har seg nemlig slik at jeg har begynt å snu noen steiner i livet mitt.  Tro meg:  det er en utrolig spennende prosess.  Jeg er like nysgjerrig hver gang jeg snur en stein, nysgjerrig på hva som viser seg på andre siden.  Hva blir neste steg?  Hva er neste post?  Nesten som en sporlek.

Det er en prosess.  Ting faller på plass en etter en.  Veien blir til mens jeg går.  Nå har jeg fått en ny stein i hånden:  Colour Conference,  i London den 05.-07. mai.   Tror du jeg er spent på hva den vil gi av tilførsel til mitt liv?

Dumt spørsmål.  Jeg er utrolig spent, kjenner rett og slett på en frydefull spenning. Gleder meg noe ubeskrivelig.

Mens jeg venter, skal jeg selvsagt være til stede i livet mitt her og nå.  Kanskje dukker det opp noen andre steiner jeg skal snu underveis på vei mot London.

Vil du være med å snu steiner? 

I så fall vil jeg anbefale deg på det varmeste til å være med til London den 05. mai.  La det bli mange av oss i Norge, mange Sisterhoods!

1 Comments

  • Hurra jeg gleder meg :)

    Svar

Write a comment