Ukategorisert

«Livet er»

 

”På mitt nattbord” heter en spalte i Dagens Næringsliv.  Her presenterer kjente og ukjente mennesker hvilken bok som ligger på nattbordet nettopp nå, underforstått: hvilken bok leser du og hvorfor?

På mitt nattbord og øverst i bunken ligger ”Livet er”.  En malerisk og vakker bok med hjertevarme tanker, visdom og råd til alle livets situasjoner.  Boka er skrevet og illustrert av Åse Frafjord Johnson og utgitt på Drivkraft Forlag.  Den ble lagt ut for salg rett før jul.

Jeg oppdaget den ved det mange vil kalle for en ”tilfeldighet”.  For meg er det ingen tilfeldighet.  Midt under travle oppgaver få dager før jul, ble min oppmerksomhet trukket mot et lokalt TV-innslag.  Åse Frafjord Johnson ble intervjuet om boka hun nettopp hadde gitt ut.

Jeg ble så fascinert av det hun kunne fortelle at jeg gikk til nærmeste bokhandel dagen etterpå og kjøpte et kunstverk av en bok.
Genial!
Unik!
Simpelthen: MAGISK!

Den er så vakker.  Leste den umiddelbart.  –  Og det er absolutt ikke siste gang! 

Illustrasjon fra boka «Livet er…»

Boka di, Åse, blir en følgesvenn, i hverdagen, på reiser – overalt.  Den blir også første pri på gavelister til venner og kjente.  Alle mennesker trenger en slik bok.  Den bør finnes og brukes i hvert eneste hjem.  Du har formidlet et viktig budskap på en hjertevarm, men enkel måte.  Og så er den så troverdig, nettopp fordi den har oppstått av ”ruinene” på din egen dyrekjøpte erfaring.

Åse har en sterk historie å fortelle.  I tillegg til å kjøpe boka, anbefaler jeg deg på det varmeste å kikke innom hennes maleriske hjemmeside.  Du vil nyte den og få gullkorn som bonus.  Når du tar en titt, er jeg overbevist om at du vil besøke den igjen og igjen og igjen.

Til deg, Åse, vil jeg si:
Takk, takk for at du har brukt din smerte til å vise at det er bare vi selv som kan velge.  Og valget er mulig – for alle.  Her er det ikke forskjell på Jørgen Hattemaker og Kong Salomo, sorgtynget eller gledesfylte.  I alle fall én rettferdig fordeling i vår ubalanserte verden.

Fra alle oss som finner glede og oppmuntring gjennom boka di, banker våre hjerter for deg: måtte livet ditt fylles med godhet og glede. 

PS: Det var ingen tilfeldighet at jeg så innslaget på TV.  Positive hendelser har begynt å skje for oss i kjølvannet av vårt møte.

Write a comment