Ukategorisert

Det skal bo folk i husan, husan er for folk ….

Folk treng hus og hus treng folk …… synger Kari Bremnes.

Jeg skal på reunion i helgen. Skal samles med flere av mine barndoms venner og skolekamerater. Vi som har knyttet bånd på en litt annerledes måte enn det som man i Norge kaller for normalen. Det skal være samling for som har fått med oss litt annerledeshet, med en oppvekst i et annerledesland, på Solskinnsøya, verdens fjerde største øy, på halvkulen sør for ekvator.

Selv i sol og varme, trenger vi hus. Men også husan vi bodde i, bar preg av litt annerledeshet. Jeg har funnet bilder av noen av husan mine, bilder som vekker minner, gode minner:

Internatet jeg bodde på i mange år.

Feriehuset jeg tilbragte uker sammen med min familie

Enda et feriehus

Hjemmet vårt i hovestaden

Luksushotellet i nabolaget til skolen vår og internatet.

Og til slutt:  ynglings-stedet vårt, badebassenget ved de varme kildene.

Jeg har tjuvlånt bildene av noen av mine barndomsfeller fra landet der sør. Regner med at Grethe, Ellie, Britt og Joveig tilgir meg. Vi skal jo treffes på reunion, vi som en gang var i annerledeslandet.

Vel møtt!

1 Comments

  • Og jeg gleder meg hemningsløst !!

    Svar

Write a comment