Ukategorisert

Påfylt

Da er det over. 
Alle gode ting har en ende, men kan også være starten på videre prosesser.
Jeg har i helgen vært sammen med barndoms-/skolevenner og bonussøsken.  Og jeg har fått påfyll.

De menneskene jeg har vokst opp med og levd under samme vilkår som under viktige år av mitt liv, har jeg hatt en berikende helg sammen med.  Jeg snakker om barndomsårene da grunnleggende holdninger og kunnskap ble plantet i oss. Da grunnlaget for selve livet startet.

Minnene ble ordsatt og fløy imellom oss, både i plenum, i små grupper og ansikt til ansikt.  Barndommens rammer og barndommens forhold setter sine spor.  Ingen tvil om det,  men, – tilsynelatende samme opplevelser oppfattes forskjellig og risser arr helt ulikt i hver enkelts hjerte.

Det er derfor godt å treffes og minnes. 
Oppsummeringene og konklusjonene av samlingen kan nok være like variable som antall deltakere på samlingen.  Mange erkjennelser ble likevel definert. 
En av dem som jeg personlig synes er viktig å ta med seg, og som jeg mener er et svært vakkert og nyttig visdomsord, er:

Every disappointment in life can be a steppingstone to greater things.

Takk, kjære bonus-søsken, for en hjertevarm helg med masse påfyll!

Write a comment