SkiVM
Ukategorisert

Bare gjør det

Hovedstaden er pyntet til Ski-VM. Mange strømmer til byen og Holmenkollen for å være med på folkefesten.

Jeg reiste også til Oslo i går. – Men jeg hadde et helt annet ærend. Jeg skulle treffe mange, for meg, ukjente kvinner. I luften lå det forventninger. Forventninger til møte med sterke kvinner, kvinner som har fulgt hjertet sitt og lykkes med det. Jeg deltok på Åpent nettverksmøte for Sosialt Entreprenørskap.

Jeg lyttet til tre kvinner som alle fortalte sine unike eventyrlige historier, historier som for dem har bidratt til å nå personlige mål. De har nådd sine drømmer og de fortsetter å gå mot nye drømmer. De har funnet veien å gå, og de gjør det forskjellig. Men noe har de felles:
De følger sitt hjerte og vet at valgene er rette for dem.
Det har ikke bare vært smertefrie prosesser. Det har kostet, men gleden over å kjenne på at de lever ”i livet sitt” overskygger prisen de må betale. Disse sitatene forteller noe:

Vi har opplevd utrolige kontrakter mellom et eventyr og den harde virkelighet.
Ut ifra en person som tørr å starte, skaper det utrolige ringvirkninger når man gjør det med engasjement.
Når hjertet har talt, er det upassende av fornuften å si imot.
Jeg har ikke hatt noen fast jobb med pensjon, men Mitt mål er Min frihet. Jeg har kontakt med meg selv. Nå lever jeg.

Vi drømmer alle, men mange av oss tørr ikke ta første steget. Det kan være mange årsaker til det. Hindringene har lett for å overskygge mulighetene. Alle de tre flotte kvinnene jeg lyttet til igår, har samme budskap:

«Ikke vent til at alt skal ligge til rette. Bare begynn. Bare gjør det.»

Jeg visste egentlig ikke hva jeg spanderte en reise og en fridag på i går. Men jeg hadde en god magefølelse, og opplevelsen innfridde forventningene og vel så det. Jeg kunne sette meg på flyet tilbake til Stavanger samme kveld og si: Joda. Dette var en vellykket dag. Dette var så absolutt en Happy Day.

Det var en dagsreise, så jeg reiste selvsagt kun med håndbagasje. Likevel hadde jeg med meg mer bagasje tilbake. Ikke i veske eller koffert, men i meg selv. Denne dagen har jeg gått enda noen steg fremover på veien mot drømmene mine. Jeg kommer nærmere og nærmere, takket være alle dere som møter meg på min vei.

En stor takk til hver enkelt av dere som er med å bygge veien jeg skal gå på.

2 Comments

  • Og snart reiser vi til London :) Snart bare 2 mnd igjen :)

    Svar
  • Hurra, hurra.
    Jeg gleder meg så masse. Er sikker på at det blir topp <3

    Svar

Write a comment