Ukategorisert

Klar for våren

Fotokilde: Scandic

Mandag kveld.  En ny uke har begynt og vi er godt i gang med en ny arbeidsøkt.

Jeg har hatt min første vårrengjøring og er svært fornøyd med den.  Vi utnyttet renselses- og arbeidsøkten på Scandic Lindesnes spahotell til fulle, min datter Maria og jeg.

Flott hotell.
Stillhet og ro.
Vidunderlig behandling. 

Jeg valgte en time med Hotstone-ryggbehandling kombinert med Royal Thai pressure paint massasje. Hvilken himmelsk nytelse det var å myke opp rygg- og nakkemuskler med varme lavasteiner og oljer fra Hawaii.  Og når steinene var nøye utvalgte av Høvdingen selv med påfølgene velsignelse, ja – da må det jo bli optimalt.
Maria innvilget seg En himmelsk avslappende og beroligende «Spa-Reise»”

Anbefaler dere alle å bevilge en kroppspleie fra tid til annen.  Vi trenger det og bør unne oss litt luksus i en ellers travel hverdag.

Etter timene på ”himmelsengen” var det tid for å jobbe med prosjektet vårt før vi bevilget oss en bedre middag.  –  Vi var gode og trøtte da vi krøyp under dyna senere på kvelden.  Det tok ikke mange minuttene før Ole Lukkøye drysset sitt søvnpulver over oss.

Neste morgen våknet vi godt uthvilt og nøt en deilig frokost før vi startet på hjemveien.  Tre timer i bil gir også masse rom for kvalitetstid.  Vi nyttet den til fulle!

Takk, Maria, for en strålende tur sammen med deg.
Takk til Tone fra Tone’s Spa og Hudpleie for utmerket velvære.
Takk til hotellets personale for hjertelig velkomst og service under oppholdet.

Ja.  Jeg er klar for våren!

Write a comment