Ukategorisert

Fargerikt

www.bing.no er en startside som hver dag har et vakkert fotografi.  Jeg simpelthen elsker denne siden og sjekker daglig hvilket foto og hvilket motiv som skal berike meg.

Bilder kan være et budskap i seg selv.  Vi vet også at visualisering er en god teknikk for å trene seg frem til ønsker og drømmer.

Bilder kan fange inn virkeligheten på en forsterket måte.  Med fokus mot detaljer, legger vi på en særskilt måte merke til ting.  Småting man ellers ville passert ubemerket.

Flott at noen fokuserer for oss.  Men kanskje kan det være ukens oppgave helt på egen hånd å trene på å fange flere av de vakre detaljene vi omgir oss med.

Jeg har tillatt meg å bruke en del av fotoene fra bing i bloggen min, rett og slett fordi jeg finner så mange scoops som forsterker tema jeg skriver om.

Dagens bilde – derimot  – talte så sterkt til meg at det var bildet som ga meg tema, og ikke motsatt.

Er ikke dette et flott foto?

Budskapet ble for meg at ”det finnes farger selv i det grå”.

Når dagene og livet innimellom fortoner seg grått og trist, kan vi prøve å flytte fokus litt til siden.  Og der, – rett ved siden, og der man minst ville ventet det, –  finnes det en ”blomst”, en fargerik sådan.  

I overført betydning fortalte dette meg følgende: La oss ikke bli overmannet av det grå.  For midt i det tilsynelatende fargeløse, finnes en fargeklatt som er der for å lyse opp dagen, – om vi bare vil ta imot. 

Likevel, om det til tider kan være vanskelig å finne, så husk: også grått er en farge.

Write a comment