Ukategorisert

Make Up

Denne uken ble kosmetikkmerket Bobbi Brown lansert i Stavanger.

I den anledning var jeg en av flere heldige som fikk en halvtimes rådgivning i hvordan legge en makeup som kan fremheve det fine og dempe det som med fordel kan tones ned.

Jeg hadde en fin og lærerik stund og kunne gå derfra svært fornøyd.  Følte meg riktig så vel der jeg vandret ut i solskinnet.  En varm takk sendes til deg, skjønne pike, som skapte en hyggelig halvtime for meg.

Bobbi  har en overordnet filosofi.  Hun sier: ”Hemmeligheten bak skjønnheten er enkel:  Vær den du er!”  –  og hun fortsetter:   ”Skjønnhet handler ikke om å være perfekt utseendemessig.  Det handler om å hylle din individualitet.

Make Up – direkte oversatt leser vi som Gjør Opp.  Eller vi kan si, Løft Opp, Rett Opp.
Dette kan vi overføre til hele oss. 

Her gjelder også at hemmeligheten bak vår skjønnhet er å VÆRE den vi ER.  Men, vi må jobbe litt med å løfte oss opp, slik at vi kan fremheve vårt virkelige JEG.

Vi trenger altså en daglig Make Up.
Det innebærer at vi må sette fokus inn i oss og kjenne etter hva det er vi skal fremheve og hva vi skal løfte opp for å være i livet vårt med hele oss.

Jeg oppfordrer oss til å Make oss Up.  Vi kan gå i lære hver eneste dag.  Prisen er kun egenbetaling.  En god investering for et rikt liv.

Write a comment