Ukategorisert

Snakkes snart

Min venninne har vært på reise i utlandet noen uker.  Lenge siden jeg har hatt den gode samtalen med henne. Tirsdag ettermiddag denne uken kom hun tilbake til Norge. Jeg ønsket henne velkommen hjem på sms og avsluttet med den tradisjonelle ”snakkes snart”.

Halvannet døgn etter hennes hjemkomst, hadde jeg en Oslo-tur på agendaen.
Ingenting skulle tilsi at min venninne skulle begi seg ut på en ny reise allerede så tett opptil hjemkomsten. Hadde tvert imot prøvd å lete frem til en ledig dato for et treff med felles  kvalitetstid.

Dette til tross.  Torsdag morgen var jeg på flyplassen og bega meg mot gate nummer 23. Helt intuitivt så jeg etter Marianne. Hun skulle være der, – det kjente jeg på meg. 
Men, nei.  Ingen Marianne var å se.  Okey, tenkte jeg, hun kommer nok!

Jeg satte meg ned.  Leste igjennom noen mailer og la iPaden tilbake i veska.  Løfter hodet.  Og, nettopp – Der kommer hun!  Ble jeg overrasket?  Nei, absolutt ikke.
Jeg visste det, bare visste det.
”Sjette sansen” har jeg lært at dette er. Stol på magefølelsen.

Så fikk vi oss en time med kvalitetstid, Marianne og jeg. Og ikke nok med det.  Denne morgenen måtte vi vente en halv time ekstra i flyet for å få slot-tid til Oslo. Passet oss utmerket.  Slik fikk vi bonustid også.  For en gave!

Det ble kvalitetstid i en situasjon som normalt kunne blitt en stressfaktor.
Og vår sms-utveksling noen dager tidligere, ble en realitet: ”Snakkes snart”

Det ordner seg når man har fokus!
Takk Marianne for nesten to timer med kvalitetstid sammen med deg torsdag denne uken.

Og så sier jeg igjen: Snakkes snart …….!!

Write a comment