Ukategorisert

En Gave

Familie er en gave.  Det blir jeg stadig påmint om.  Og det har jeg igjen fått bekreftet denne helgen.

Jeg har vært på Sørlandet og feiret min vakre og flotte svigerinnes 40-års-dag. 
Et jubileum feires og er en god anledning til å sette av tid – kvalitetstid – med nærmeste familie.
I en travel hverdag er vi opptatt på hver våre plasser og med hver våre oppgaver. 
Det kan bli for langt mellom de små eller store pausene sammen.

Når vi møtes i hyggelig familielag, blir vi desto mer påmint om at egentlig burde vi sette av mer tid sammen.   Og når alt kommer til alt, er det egentlig opp til oss selv å ta oss på tak og gjøre noe med det.
Jeg vet at hverdagene er travle, men jeg vet også at vi kan styre det litt selv.

Uansett:  I sommer er det opptil flere store familiehendelser.  Og jeg er glad og lykkelig for det.
Jeg er nemlig veldig glad i familien min og har et varmt ønske om at alle kan se verdien i de spesielle bånd som binder oss sammen, fordi vi er familie.  Det er nemlig en stor rikdom å finne her.  Jeg oppfordrer til å pakke opp gaven og se etter hva den inneholder.

En stor takk til Anne Mari for at du samlet oss til din jubileumsfeiring!
Jeg er hjemme igjen, – enda rikere enn før jeg dro. 
Det er jeg fordi tiden sammen med dere enda en gang bekreftet hvor glad jeg er for å ha dere i livet mitt. 

Dere er en ekte Gave.

Write a comment