Ukategorisert

Pippi Power

Det er som jeg har vunnet i Lotto. 
Jeg er trukket ut som en av noen få heldige som skal få delta på weekend-kurset ”Pippi Power” med Gitte Jørgensen på Rennesøy i september.  Skulle ha deltatt i fjor høst, men tidspunktet passet ikke den gangen.

Flere har anbefalt kurset på det varmeste: ”Ingveig, det er et kurs for deg.”
Jeg var mer enn interessert, men jeg fikk beskjed om at det var det ingen planer om å arrangere kurs i mitt nærmiljø i overskuelig framtid.

Hva skjer? 
Finansforbundet inviterer til Pippi Power kurs, dog med svært begrensede plasser. 
Jeg meldte meg på umiddelbart i håp om at denne gangen skulle det gå ”min vei”.  Og i dag kom beskjeden: ”Vi har gleden av å meddele at du har fått plass på kurset …….

Helt korrekt. Ordet glede er korrekt beskrivelse.  Jeg er så takknemlig til Finansforbundet. (Er du i bransjen og fortsatt ikke er medlem, anbefaler jeg deg å registrere deg med en gang) 
Når jeg er ”trukket”ut, vet jeg også at dette er det riktig at jeg skal gå på nå.  Ikke bare er det slik at jeg skal være deltaker, men jeg er overbevist om at her skal jeg hente ny inspirasjon til mine oppgaver. 
Dette er enda ett nytt spor i mitt livs sporlek.

Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert jeg kan klare!” sa Pippi.

En enestående og fantastisk leveregel!!

Og hør hva Gitte selv sier som drivkraft for hennes kurs:

  • Jeg tror på, at vi kan skape en fantastisk verden sammen.
  • Jeg tror på, at vi er magiske skapere, som kan forvalte vår egen energi og gjøre drømmer til virkelighet.
  • Jeg tror på, at vi kan «leve på nye måter», hvis vi gir oss selv og hverandre muligheten til det.

Med dette som overskrift har jeg mye å se frem til helgen i september, en helg proppfull av lek og påfyll av motivasjon. 

Da er det bare opp til meg å være hundre prosent til stede og ta imot.  For en ting er sikkert: Jeg vil ta med hjem masse Pippi Power.

Write a comment