Ukategorisert

Får jeg anbefale?

Sommer og ferie. 
Vi farter rundt. 
Da trenger vi husrom, et sted å ta inn.

Det finnes mange flotte hoteller.  Fra tid til annen også kombinert med gode rabattpriser.
Kjedehotell er gode å ha, for kjenner vi kjeden, vet vi tilnærmelsesvis hva vi får.
De store hotellkjedene er som regel utsmykket og innredet etter en forhåndsbestemt stil, gjerne med kjente designere til å utforme det hele.
Men, de mangler gjerne den genuine atmosfære og individualitet.

På forretningsreiser bruker jeg utvalgte kjeder.  Da skal jeg jo bare ha et sted å sove.
På feriereiser, derimot, synes jeg det er tiltrekkende med hoteller med litt mer personlighet, gjerne litt ”hjemmekoselig”, så å si.

Og jeg har funnet mitt hotell med sjel: Hotel Villa Provence.  Skulle tro det var i Provence.  Men, dette finner du på Fredens plass midt i Århus.  Et nydelig hotell med innebygget ro, varme, service og kjærlighet.

 

 

 

 

Frokosten er også særskilt.  I ekte provensalsk stil får vi den personlig servert.  Det hele starter med et glass nypresset appelsinjuice i glass.  Deretter kommer speilegg m/bacon stekt til nettopp meg og servert rykende varmt rett fra pannen.   Og vi blir tildelt håndplukket pålegg, nydelig dandert på fat med de deiligste frukter.

Alt er tilrettelagt for en deilig stund med dansk morgenmad.

Ønsker du å kjenne på livets gode følelser, er det bare å sette seg i bakgården med en god bok eller ta en hyggelig passiar med ektefelle, kjæreste, venner, samtidig som man nipper til et glass rosévin fra Provence.

På hotellets nettside står følgende omtale å lese: 

Villa Provence er en lille oase, fyldt med atmosfære, midt i hjertet af Århus.
Vi ønsker at give husets gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. På Villa Provence oplever du derfor en udpræget personlig service og opmærksomhed – du kan føle dig hjemme, når du er ude. På Villa Provence checker du ind i den hyggelige lounge, hvor du også kan nyde en varm espresso eller en kold pastis, herudover er der mulighed for at nyde livet i gårdhaven, når vejret tillader det. I vores café serverer vi en velsmagende morgenmad, der giver en god start på dagen.

Forlokkende??

Ett besøk der eller to vil jeg så absolutt få anbefale!

Write a comment