Ukategorisert

Når jeg glitrer, stråler jeg for andre

 

Sinnet vårt er som en hage.  Skal den bli vakker, må den pleies.

 

Tankene mine påvirker dagen min, livet mitt.
Det er en påstand, – men hvem kan benekte det?

Fordi tankene er styrende i stor grad for hvordan jeg skal ha det, er det en god investering å ta med seg et positivt råd og/eller visdomsord ved dagens start.  Gjenta dem gjerne opptil flere ganger, slik at de fester seg og blir dominante, for på den måten å legge lokk på de negative tankene som måtte dukke opp og forlede til en dårligere dag enn du og jeg fortjener.

“Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det.”

Joda, det har jeg hørt, sier vi kanskje, men det er lettere sagt enn gjort.
Rett nok!
Likevel er jeg optimistisk nok til å tro at det er snakk om trening.

På samme måte som vi trenger fysisk trening for å holde oss i form, trenger vi psykisk trening for å holde sinnet i en positiv prosess. 

Daglig trening gir resultater for både kropp og sinn.
Derfor, finn ditt daglige visdomsord.
Gjør det til din sannhet ved å si det høyt gjentatte ganger fra morgen til kveld.

La det gå sport i det, for egen vinnings skyld.
For når jeg glitrer, stråler jeg for andre.

Write a comment