Ukategorisert

Min drømmesykkel

Det er sykkeltid. 
Enten man er interessert eller ikke, kan man knapt unngå å vite at sykkelrittet Tour de France pågår nå.  Og det er vel ikke få av oss som tillater oss å være aldri så lite stolt av å være norsk når Thor spurter inn i mål helt alene og med majestetisk triumf.
Det er vel også noen som i seiersrusen får en aldri så liten drøm om å kunne bli en ”Thor”.  Og det kan bli mer enn en drøm for den som vil, for den som er bevisst drømmen og som arbeider hardt og målrettet for det.  Vi aner at Thor har lagt uendelig masse slit, arbeid og utholdenhet bak seg for å komme dit.  Så har han også bevist at med vilje, mål, utholdenhet og handling, – da er muligheten der, da kan drøm bli til virkelighet. 

Jeg har ikke en drøm om å bli en ”Thor” i sykkelsporten, men jeg har hatt en drøm om en sykkel.  En ganske så spesiell sykkel.    Den heter ”Bjørgs Merida Sykkel”. 

Drømmesykkelen.
Kjærlighetssykkelen.
Gladsykkelen ….  
Du kan kalle den hva du vil.  Kjært barn har mange navn. 

– Det spesielle med denne sykkelen er at Bjørg har laget den til deg/til meg i kjærlighet til den av oss som kjøper sykkelen.  Den er nummerert, og i så henseende har hver eier sin unike sykkel.

I dag har min drøm nesten gått i oppfyllelse.  Jeg har bestilt min kjærlighetssykkel fra Bjørg.  Behørig utsmykket er den med diverse påminnelser som skal være min ledetråd når jeg skal ut på tur. Slik vil den være et bidrag til at jeg blir en «Thor» i mitt eget liv.

Da gjenstår det å vente på å få den hjem.  Og når den er her, er det bare å sette seg på setet og ta mine eventyrlige sykkelturer. 

Måtte de bli mange.   

Med et slikt framkomstmiddel i hus, vil jeg ikke ha noen unnskyldninger for å synke ned i sofaen framfor å dra ut, få frisk luft og sette kroppen i trening, samtidig som jeg fyller tanken med positive affirmasjoner.

Som jeg gleder meg til drømmen er hundre prosent oppfylt.

Det blir kombinert glede og livsnytelse på ett sete på min sykkel, laget i kjærlighet av Bjørg.  TAKK Bjørg, for Min drømmesykkel!!

1 Comments

  • Gratulerer, Ingveig, med nesten oppfylt drøm!:) Håper det skal bli vilrkelig virkelighet veldig snart:)

    Svar

Write a comment