Ukategorisert

The Elephant Parade 2011

Solens stråler omslutter oss som et velbehagelig teppe.  Det gjør godt etter en periode med gråvær og lave temperaturer tatt i betraktning at vi skriver juli og høysommertid.

Vi er i Kongens By, men kan nesten la oss forlede til å tro at vi er i Elefantrike.  København er nemlig behørig utsmykket med kunstnerisk kreativitet på høyt nivå.  Jeg snakker om The Elephant Parade 2011.

På åpne plasser, i grønne lunder, på gater og streder, – overalt treffer du på dem.   Og de er morsomme, vakre, fargerike.  Akkurat passe store til at både små og store synes å finne det morsomt å klatre oppå og la seg avbilde.

Elefanten er en truet dyreart, og dette er beveggrunnen for utstillingen.  Noen kreative sjeler fikk ideen om å opprette et fond og valgte å gjøre innsamlingen til en spennende utsmykking som vi alle får glede oss over.

I København finnes det 103 av dem, spredt over et stort område.  Jeg vil gjerne dele med deg et lite knippe av disse. 

Ta en titt:

Er de ikke skjønne?
Jeg ble helt betatt!

 

Dette er altså en unik samling av babyelefanter i naturlig størrelse. Kunstverkene er utsmykket av prominente kunstnere, arkitekter og designere fra mange land. Etterat utstillingen er ferdig, skal elefantene auksjoneres bort både via internett og ved en live-auksjon. Det hele foreståes av Bruun Rasmussen Kunstauksjoner. Du kan lese mer om den gode saken her.

Og skulle du fortsatt lure på hvor du vil tilbringe deler av din fritid, kan jeg absolutt anbefale København.  Reiser du før 25. august, kan du også nyte elefantene.

God tur til The Elephant Parade 2011

4 Comments

 • Oi1Det er så fantastisk!De er så utrolige! jeg liker de! Nei, jeg er begeistrert!! De er så fine!
  Så dere åltså i København! Lykke til videre! Så mye å se i verden!

  Svar
 • Ja, verden er full av fantastiske opplevelser. Masse spennende og masse vakkert. Jeg elsker det :-)

  Svar
 • I’m not esaliy impressed. . . but that’s impressing me! :)

  Svar
 • […] Sommer i København og mange med meg var på elefantparadejakt.   Har du ikke sett blogginnlegget, kan du lese det her. […]

  Svar

Write a comment