Ukategorisert

Det unike mennesket jeg er

Jeg må enda en gang få takke Finansforbundet for gaven jeg og Monica fikk i dag:  En drømmekveld med Mia Thörnblom.

Har du hatt gleden av å høre henne?

Hun er et fyrverkeri av en kvinne.  Hun har bak seg et liv i bevegelse fra topp til bunn, –  og så tilbake til den gode balanse.  Det er ÉN viktig årsak til at hun klarte å komme seg opp fra den dypeste fornedrelse et menneske kan være i:  med mental trening klarte hun å finne sin unike selvfølelse.

Selvfølelse er hovedessensen i Mias budskap. 
Det er den bøkene hennes omhandler. 
Det er den som står i sentrum når hun holder sine foredrag med brusende fakter og et fossefall av ord.

I dag var hun i Stavanger og holdt foredrag for en fullsatt Stavangeren av kvinner (og noen menn) som satt fjetret til stolen og hørte på 90 innholdsrike minutter uten stopp.

Lattermusklene satt løst, men bak skjemten lå en dyp tone av livsinnsikt og livsvisdom som alle kunne kjenne seg igjen i.

Jeg anbefaler deg å høre på Mia om muligheten byr seg.  Selv har jeg hørt henne flere ganger, og jeg tåler å høre henne både en og mange ganger.

Min hilsen til dere fra denne kvelden er:  Fortell deg selv om igjen og om igjen, hver eneste dag, gang på gang at ”Jeg er verdifull”. Se deg i speilet og si det helt til du tror på det. Om du må starte med å lyve, så si det likevel. For til slutt har du klart å overbevise deg selv om din unike sannhet, nemlig: ”Jeg er verdifull”.

Gevinsten for denne overbevisningen, er den gode selvfølelsen, som er en forutsetning for å kunne leve livet i balanse, som det unike mennesket jeg er.

2 Comments

Write a comment