Ukategorisert

Ta imot min rose. Jeg har plukket den til nettopp deg!

 

Vi skriver de siste linjene av året 2011.  Her og Nå.
Mens jeg skriver, er jeg her og jeg ER nå.

Øyeblikket er det eneste vi har.
Fortiden er passert, framtiden er fortsatt ikke her.  Slik er det faktisk.
Dette har blitt min sang dette året, ligger øverst på min hitliste så å si: JEG ER – Her og Nå!

Denne visdommen har vært med meg gjennom hele livet, mer eller mindre bevisst.  Det er likevel under de senere årene at jeg har åpnet for en aktiv prosess for å finne evnen til å praktisere øyeblikkets tilstedeværelse.
I år opplever jeg å ha kommet tett på.  Jeg tør si at jeg har fått en større evne til stundvis å leve livets øyeblikk.

Hva annet har jeg lært dette året?

Jeg har fortsatt erfart og fått bekreftet at familien min er en stor gave.  Vi har feiret brylluper og andre familiære markeringer.  Storfamilien har nytt godt av dusinvis av gode øyeblikk.  Øyeblikk som jeg har tatt vare på i mitt hjerte.

Jeg har oppdaget at det er endeløs plass i hjertet til å oppbevare gode skatter.
I hjertet er det også romslig med plass til venner og nye mennesker som krysser min vei.

Dette året har jeg knyttet gullkantede kontakter med spennende og fantastiske mennesker, personer som har åpnet veien til å se nye muligheter i mitt liv.  –  Jeg skylder hver av dere en STOR takk, og jeg håper dere har kjent på og tatt imot min takknemlighet.

2011 er året da landet vårt ble rystet av ondskapens jordskjelv med en styrke uten siffer på Richters skala.  Som lyn fra klar himmel, en vakker dag, ble livet kastet om kull for uttallige mennesker.  Mine tanker går til hver eneste en av dere som på forskjellig vis kom så nådeløst altfor tett på.

Vi svarte med omsorg og kjærlighet og løftet våre hoder i verdighet.  Ondskapen skulle ikke knekke oss.  I gater og på torg løftet vi våre roser og rosetogene er for all tid risset inn i Norges grunnfjell.  Det er mitt håp at dette er en hjertevarme vi tar med oss videre og lever ut i øyeblikket, her og nå.

Jeg takker for året 2011, – året som for meg er blitt Rosens år.

Jeg har plukket roser som jeg vil dele ut til alle dere som har gitt mening og glede til mitt liv i år og til alle dere som trenger å kjenne omsorg og varme.

Ta imot min rose. Jeg har plukket den til nettopp deg!

4 Comments

 • Tusen takk, Ingveig, for dette året! For alle innlegg, for gode ord, for hjelp, for inspirason, for alt godt sammen!
  Vi ser frem til 2012! Vi blir eldre, men det gjør ingenting! Vi blir rikere. Jeg er glad jeg har dere! Ønsker dere godt nyttår, kjære vennene mine!

  Svar
 • Skjønne Svetlana. Takk så hjertelig for vakre ord.
  Vi er også blitt beriket gjennom dere. Ser frem til fortsettelsen i 2012.
  London blir bra!
  :-)

  Svar
 • Nydelige ord, Ingveig.
  Riktig godt nytt år til deg:-)

  Svar
  • Tusen takk, Kari. Ta med deg en rose fra meg i ditt hjerte

   Svar

Write a comment