Ukategorisert

Sisterhood

Om tjue år vil du være mer skuffet over ting du ikke gjorde enn over dem du gjorde.  Så kast loss.  Seil ut fra den trygge havnen …   Utforsk.  Drøm.  Oppdag.

Mark Twain (1835-1910)

I dag har jeg hatt besøk.
Jeg satt fordypet i mine skriblerier da det banket på døren.
Kom inn!

En vakker dame stakk hodet inn, smilte varmt og sa at hun ville si hei når hun likevel gikk forbi.
Fantastisk.
Jeg setter pris på å treffe mennesker som har interesse av å hilse på.

Vær så god, sa jeg.
Slå deg ned.

Jo, takk – svarte hun.  Men, jeg har en del saker å gjøre i dag, så i første omgang var tanken at jeg ville hilse på for å komme i kontakt.

Det er jo en begynnelse, sa jeg.
Godt begynt er halvt fullendt, – er det ikke slik vi sier?
Så flott at du ikke bare gikk forbi.   Jeg tror dette kan bli begynnelsen til noe mer. 
Ja, det var vi enige om begge to.
At våre veier krysset, er ingen tilfeldighet.

Det var Lene fra Danmark som stakk innom i dag.
Vi var på nett, bokstavelig talt og i overført betydning.
Jeg fornemmet ganske umiddelbart at dette kan bli et nytt gullkantet bekjentskap i arbeidet med min oppgave, A Mission to fullfill.

Tilsynelatende tilfeldigheter omgjøres til meningsfulle hendelser dersom vi griper dem, tar dem opp og spør: hva vil du meg?
Det handler om å ikke gå forbi.

Mitt korte møte med Lene i dag, var enda en bekreftelse på at veien mot mine mål og drømmer er i ferd med å visualisere seg.  Det er nettopp dét min skattejakt består i.  Takk, Lene, at du ikke bare gikk forbi.

Jeg har bare så vidt startet på mine 366 dager i mitt rom nr 2012. Og allerede etter så kort tid har jeg ikke hatt problemer med å finne nye skatter.

Skatten i dag har Lene selv så vakkert formulert:  ”Jeg glæder mig til å følge dig ind i 2012 og lade inspirationen flyde som vand mellem kontinenter.”

Det er gjensidig, Lene.  Jeg kaller det Sisterhood.

2 Comments

 • Jamen, dette havde jeg jo slet ikke set og læst. Før nu. Så fint et indlæg, nu blev jeg helt glad. Ja, dette er bestemt heller ingen tilfældighed. Og det er sisterhood. Indeed! :)

  Det var hyggeligt at kigge indenfor, jeg kommer igen og glæder mig til vores fælles bestræbelser på at finde skatten. Hver sin naturligvis, men man kan godt slå følge en bid af vejen! :)

  Klem.

  Svar
  • Ja, la oss slå følge en bit eller to av veien. Stundom trenger vi noen. Stundom må vi gå alene. 😉
   Takk for at du vil slå lag med meg. Og jeg tar imot dine gode råd og din støtte. Idag har jeg lest om Drømmedræberen. La oss løpe fra den!

   Svar

Write a comment