Ukategorisert

Å skrive deg innover

Foto hentet fra www.kristinflood.com

 

Når et stort eventyr byr seg, avslår man det ikke.  –  Amelia Earlhart (1898-1937)

Har du noen gang reflektert over at det er to sider av oss å bli kjent med,
den ytre og den indre, – og at den ytre er den vi tilsynelatende kjenner best og dveler ved?
Det har jeg blitt oppmerksom på.  Og jeg har oppdaget at å bli kjent med ”den indre jeg” , er et dypdykk verdt å ta, for her er det skatter å hente.

Min indre skattejakt har pågått en stund, men under dagene i stillhet i november, fikk jeg satt enda sterkere lyskastere på.  Med billige redskap som blyant og papir, godt ledet av Merle Levin og Kristin Flood, skrev vi oss innover.  En virkningsfull metode.

Å investere én uke til stillhet, var for meg en ubetalelig rikdom.
Du kan starte enklere, om du vil.

I april kommer Merle og Kristin til Norge for å gi oss mulighet til å være med på en unik kombinasjon av kreativ skriving og selvutforskning.  De sier:  ”Ved å øke bevisstheten om ditt eget indre liv, får du større tilgang på din kreativitet.  Kontakten åpnes til den unike opplevelsen som kalles FLOW.  Det betyr Kreativ Flyt.”

Spennende?
Vil du investere to dager til å starte ditt livs skattejakt?

Da har du muligheten .
14.-15. april, i Stavanger
21.-22. april, i Hamar
Nærmere informasjon finner du på Kristins webside:  Se her

Jeg skal delta, for jeg vil ikke la sjansen gå fra meg til å fortsette å la lyset flomme inn.  Jeg vet at gevinsten er enda flere skatter å finne, en rikdom som ligger der og venter på å bli tatt i bruk.  Dette er ikke enestående for meg.  Det er universalt og gjelder alle.  Er det ikke fantastisk? 
Du blir vel litt nysjerrig nå?   

Nå er tid og sted på plass.
Jeg har fått det ærefulle oppdrag å koordinere den praktiske delen for de fantastiske kvinnene, Merle og Kristin.  –  Tenk at jeg får være på lag med dem!  Jeg er så takknemlig!
Denne oppgaven er rett og slett en manifestering av ny kunnskap på veien i mitt eventyr, i rom 2012.

Vil du starte vandringen i ditt eventyr?
Da kan jeg varmt anbefale deg å melde deg på kurset.  Ta med en notisbok og en blyant og kom.
Jeg tørr love deg:  Du vil oppdage de vakreste skatter når du lærer å skrive deg innover.

 

(Dersom du vil vite mer om dette, skriv en kommentar.  Da vil jeg motta din mail adresse og kan sende deg invitasjon og påmeldingsopplysninger)

6 Comments

 • Heldige dere i Stavanger!
  Jeg skulle gjerne ha vært med å arrangere skrivekurs her i Trondheim, og håper det lar seg gjøre etterhvert:-)
  Lykke til med planlegging og gjennomføring!

  Svar
 • Lyder som et spændende kursus desværre lidt langt fra DK. Men skulle ligende dukke op her i min omegn er jeg der af finde. Vil så gerne udforske min egen skrive lyst, min kreativitet og mit indre …
  held og lykke til dig og dejligt at se forbi din blog, glæder mig over jeg fandt den..

  Svar
  • God morgen, Tina. Takk for dine fine ord. Du skal også få litt mer informasjon, men jeg samler opp tilbakemeldinger i løpet av dagen og skriver tilbake på mail i ettermiddag/kveld. :)

   Svar
 • Det lyder som en utrolig god ide. Lidt langt væk, men min nysgerrighed er vakt og jeg vil gerne høre mere. Jeg tænker jo allerede, om det på et tidspunkt var muligt at arrangere noget lignende i Danmark. Du må meget gerne sende mig lidt info, om muligt.

  Ønsker dig en fortryllende dag og kan kun istemme: Den indre rejse er et fantastisk eventyr, hvis man ser sådan på det! :)

  Svar
  • Lene, jeg vil sende deg mer informasjon om dette. Men, jeg samler opp noen henvendelser og gir kommentar tilbake til deg i ettermiddag/kveld.

   Svar
 • […] mange uker har vi sett fram med forventninger til kurset ”Skriv deg innover”. Noen med undring. Noen med skrekkblandet fryd. Andre med åpne spørsmål, usikre på hva dette […]

  Svar

Write a comment