Ukategorisert

«Nothing happens by coincidense»

 

«Jeg beundrer den kompromissløse holdningen til å være i livet akkurat her og nå.»   –  Morten Krogvold om Nelson Mandela

For noen fantastiske dager jeg har hatt, på jakt etter skatter i rom 2012.
Og jeg har kun vært her i ti av mine 366 dager.
Hver dag har vært en berikelse, i møte med mennesker og gjennom bevisstgjøring av hvilken kraft som ligger i de forskjellige verktøy jeg har fått tildelt.

Dette lover bra!
Vissheten om at dette skal være et særskilt år, er så langt bekreftet med stor styrke.

Den ferskeste fangst til skattekisten, fant jeg innerst i den nederste skuffen til venstre.
Innimellom er det lønnsomt å rydde i mailboksen.  Jeg kan ikke ta vare på alt.  Noen meldinger får jeg en fornemmelse av å måtte åpne før jeg sletter dem.  –  Det kan være klokt å følge magefølelsen.

Så også med en mail jeg fikk høsten 2010.
Den inneholdt en invitasjon til å delta på et seminar med Oddmund Berger.  Et helt ukjent navn for meg den gangen.  Dessuten fant det sted i Østfold.  Ganske mange mil fra der jeg bor, så deltakelse her var ikke særlig praktisk der og da.
Jeg la vekk invitasjonen, tenkte ikke mer på den.  Men, jeg slettet den ikke.  En mening med det, tenker jeg nå, selv om jeg ikke var klar over det den gangen.
Alt har sin tid, sier et visdomsord.

Uker og måneder har gått.
Nå satt jeg med invitasjonen i hånda – utgått på dato for lenge siden.
La meg google Oddmund Berger, tenkte jeg.
Som tenkt, så gjort.
Interessant!

Noen få dager senere var kontakt opprettet og boka ”Your Life’s Echo” lå i postkassen min.
Jeg var ikke sen om å fordype meg i den.
Side etter side med fascinerende innhold slukte min oppmerksomhet.
Kort og godt en verktøykasse til arbeidsoppgavene mine dette året, skrujern, hammer og tang til å slå meg gjennom realiseringsprosessen i det magiske året.

Dette handler om tilstedeværelse i livet mitt.
Storartet!

Ikke nok med det:
Vi har vel alle fra tid til annen opplevd at positive holdninger gir nøkler til nye positive hendelser.  Og slik følger det på.
Nå skal jeg i gang med opplæring og utdyping av bokens innhold.  Oddmund Berger har gitt meg et fantastisk tilbud, en halv time hver uke året igjennom.

Alt dette fordi jeg tilsynelatende glemte å slette en mail som i sin tid ikke var aktuell.

Men, ingenting er tilfeldig.    
For å sitere Oddmund Berger i en melding til meg:  Rart hvor liten verden er noen ganger….»nothing happens by coincidense«

1 Comments

  • En slags synkronicitet? Jeg tror heller ikke på tilfældigheder. Slet ikke. Hvis man vil, er livet fuld af eventyr. Og hvis man ønsker at følge sin livsbane og lytte til sin hjerte, vil verden åbne sig og hjælpe til. Godt nok skal man selv finde tegnene, værktøjer og den nøgle, der kan åbne skattekisten, men de er der!

    Spændende at læse om den mail, der pludselig fik betydning og måske er med til at ændre din livskurs bare lidt. Jeg følger med! :)

    God dag til dig. klem.

    Svar

Write a comment