Ukategorisert

Nå er jeg i gang med å pusse mine diamanter. Hva med deg?

Lær deg selv å kjenne.  Trinn 2

Om jeg skulle se meg tilbake, hva måtte da være til stede i mitt liv for at det skulle ha vært et godt liv for meg selv og for andre?
Kanskje et vanskelig spørsmål å svare på for mange, men innerst inne i oss finner vi svaret.

Det er dette ”noe” – det gode der inne som må fram for at jeg skal lære meg selv å kjenne.  Dette ”noe” er det vi omtaler som våre verdier.

Vet du ikke hva som er dine verdier, så spør deg selv: Hva er det som virkelig BETYR noe i mitt liv? 
Vær ærlig med deg selv. 
Finn minst fem av dem. 
Still deretter spørsmålet for hver av de fem: Mangler jeg noen av disse i mitt liv? 
Hvis ja, da må jeg sette fokus på dem jeg mangler og gjøre alt for å bli bedre kjent med disse og ta dem i bruk.  Slik, og bare slik, oppfyller jeg min oppgave.  For husk, det er en grunn for at nettopp jeg ER.

Alle er vi tildelt våre helt unike evner/talenter.  Disse har vi fått for å bruke dem.
Ganske så enkelt.
Ja, du hørte riktig!

Og dagens gladnyhet er at Janteloven er gjort ugyldig.  Du og jeg har fra nå av både lov og plikt til å glede oss over våre vuggegaver.  Vi tar dem fram, børster støvet av dem og lar dem tine av hjertevarmen.   Løfter dem opp, så alle kan se dem og nyte godt av dem.  Med ydmyk stolthet tar vi dem i bruk, og nye muligheter som vi aldri tidligere har lagt merke til, åpner seg.  Ved å handle i tråd med våre verdier, vokser selvfølelsen.  Harmoni og balanse manifesterer seg gjennom sterk følelse av lykke og velvære. 
Og det smitter! 
Det brer seg som ringer i vannet, og alle vil nyte gleden av at vi åpner opp for våre sanne verdier slik at de strømmer ut og blir en skapende kraft til fellesskapets beste.

Jeg heiser flagget for at Janteloven er avskrevet.  Det er på høy tid at vi skal slutte å undergrave vårt unike verdi-avtrykk, at vi skal få lov til å bli kjent med vårt faktiske ”jeg”, kunne glede oss over å finne frem hver vår tildelte skatt, og ta den i bruk.

For, – finner jeg det jeg virkelig har lyst til hver dag, hele livet, – har jeg sannsynligvis funnet min livsoppgave.

Herved er det sagt: Endelig er jeg i gang med å pusse mine diamanter.  Hva med deg?

Write a comment