Ukategorisert

Mitt hjertes sang.

Lev fra hjertet. Trinn 5 

Det sitter i hodet, – sier vi.
Ganske riktig.
Men selve essensen sitter i hjertet.

Den lengste og viktigste reisen mennesker foretar seg, er reisen fra hodet til hjertet.
Det er nettopp denne reisen jeg foretar i mitt rom 2012.
Etter hvert som jeg trener på å feste dette i mitt liv, erfarer jeg hvor sant og virkelig dette er.
Skatter dukker opp, og spennende hendelser presenteres på rekke og rad etter hvert som jeg trenger nye spor.  Jeg trenger ikke bekymre meg.  Når beslutninger tas, er det bare å starte vandringen.  Ett skritt om gangen og fokus.  For det er hjertet som styrer.

Hjertet er nøkkelen til verktøykassen for veien til å oppfylle mine drømmer.
Hva er så mine drømmer?

Ikke alle vet det, men alle har det.
Noen fornemmer det, men har det ikke klart for seg.
Andre nøler ikke, det er en selvfølgelighet, ligger liksom helt oppe i dagen.

En av skattene jeg fant denne uken, var deltakelse på Inspirator Forum.  Jeg anbefaler deg å finne veien hit, for her får du høre ledende eksperter og foredragsholdere i internasjonal klasse, personer som kan fortelle om erfaringer de har høstet og som har vist dem veien til å nå de mål de drømte om.  Og dette vil de dele med seg.

Vi fikk høre Brian Mayne, mannen bak Goal Mapping, en målsettingsteknikk som involverer både venstre og høyre hjernehalvdel.  Han snakket om hvordan tankene og følelsene våre skaper vår suksess.  Men, grunnlaget som det hele bygger på, sier han, er å identifisere hensikten med livet mitt, mitt rene formål.  My Purpose.
Dette er grunnelementet for hele livsprosessen.

Hvordan finner man den?
Jo, sier Brian Mayne, på klingende engelsk: ”What makes your heart sing?”
Er du usikker?
Kjenn etter.  Lytt.  Du vil høre det.  Og når du hører hjertet synge, da har du funnet fram til essensen. Da er du ved enden av regnbuen, der skatten ligger: – din drøm, dine drømmer.

Jeg har lyttet.
Jeg lytter.
Og jeg har funnet den: mitt hjertes sang.

Write a comment