Ukategorisert

Mitt hjerte synger, og jeg danser med.

Lev et bevisst liv.  Trinn 7

Vær våken .
Se hva som kommer i vår vei. 
Still deg alltid et HVORFOR når du treffer noen eller kommer over noe. 
Bli bevisst på hva du da oppdager.  

En god leveregel som jeg anbefaler å følge.

Jeg skal ikke påberope meg å beherske dette hundre prosent, men i den grad jeg setter all energi inn på å holde dette fokuset, erfarer jeg at dette så absolutt er riktig.
Fascinerende hvilke mennesker jeg har truffet ved å ha et åpent blikk.
Fascinerende hvilke hendelser jeg har deltatt bare fordi jeg tillater meg selv å følge magefølelsen når invitasjoner tilsynelatende passerer forbi.  Jeg tror nemlig ikke det er tilfeldigheter, men må allikevel stundom stille meg undrende til at dette kom i min vei akkurat her og nå.

Bare de siste ukene har jeg hatt mange slike meningsfulle opplevelser. En av de ferskeste er invitasjonen til åpningen av Inspirator Forum her i Stavanger. 
Takk til Åse som viste meg muligheten.
Takk til arrangøren som har gitt oss mulighet til en slik inspirasjon i vår region. 
Takk også til meg selv som tenkte at ”Ja, dette må jeg delta på” og gjorde det. 

Her ble jeg oppmerksom på fantastiske Brian Mayne.  Mannen bak goal-mapping, self-mapping og life-mapping.  Hans budskap er: Skal du finne din drøm, din mening med ditt liv, skal du spørre deg selv: Hva får ditt hjerte til å synge?

Møtet med Brian Mayne har ført meg et stort steg videre mot vissheten om hvor jeg kan finne min balanse i mitt liv. Jeg kan skrive under på at det gir glede og trygghet i livet.  Likeså vet jeg med sikkerhet at disse sporene får jeg ikke ved tilfeldigheter, men nettopp fordi jeg velger å stille meg spørsmålet HVORFOR når noe tilsynelatende reker forbi meg. 

Har du ikke prøvd dette, så gjør det.  Sett alle sansene i arbeid for å oppdage hvilke skatter som ligger rett foran føttene våre. 

Jeg anbefaler det.
Mitt hjerte synger, og jeg danser med.

Write a comment