Ukategorisert

Til lykke med dagen, Plan Norge!

Foto: plan norge

Plan Norge feirer 75 års jubileum i disse dager og arrangerer i kveld en stor artistgalla på TV2 der målet er å rekruttere flere faddere slik at Plan kan gi enda flere barn en bedre framtid.

I forkant av gallaen har det også vært andre arrangementer.  En av disse var å kåre Norges mest engasjerte moteblogger.  Min datter, Maria, som også er blogger, ble spurt om å stille i juryen på fire som skulle foreta selve kåringen.  Dette kom som lyn fra klar himmel for Maria. 

En vakker dag for noen uker siden, fikk hun en epost fra Plan Norge.  Undrende åpnet hun den og kunne lese forespørselen om å være jurymedlem.  Kanskje ikke rart at hun måtte trekke pusten.  Hvordan i alle dager hadde de funnet fram til henne og gitt henne denne tillitserklæringen, hun en totalt ukjent ung dame blant alle kjendisene i bloggeverden?

Er man på sosiale medier, er det sjanser for å bli sett.  Og Marias blogg Fab Fashion for Less, Great Style on a Budget, var oppdaget av en av artistene som har bidratt i Plans mange jubileumsmarkeringer.  Hun har, uten Marias vitende, fulgt med på hennes blogg og gjort Plan oppmerksom på nettopp denne.   Maria har en egen innfallsvinkel og en personlig bloggestil som ga gjenklang i artistens hjerte.

Og nå er Maria der, på plass i Plans verden, denne gangen hos TV2.  En ny opplevelse for henne, men sannsynligvis en opplevelse som vil gi henne et enda større innblikk i Plans arbeid for barn som trenger vår håndsrekning.

Jeg sender mine lykkeønskninger til det gode arbeidet for en bedre framtid for alle.  Måtte det bli en verdig jubileumsfest med fantastiske resultater.

Til lykke med dagen, Plan Norge!

2 Comments

Write a comment