Ukategorisert

La hjertet vise vei

Verden er full av fantastiske mennesker, og et bittelite knippe av disse hadde jeg glede av å dele to dager med forrige helg.
Tanker, idéer og erfaringer utveksles.  Vi har med oss et foredlet innhold i bagasjen hjem.

Flere av mine nye bekjentskaper ville gjerne ha mitt bloggvisittkort. Det grunn til å tro at det har kommet til noen nye lesere.  Jeg vil derfor repetere bakgrunnen for min innfallsvinkel til skribleriene jeg fester til skjermen fra dag til dag.

Intensjonen med min blogg står å lese om under fanen ”Hvorfor” som du finner i menyen over.
Kort fortalt ønsker jeg å dele positive tanker som en motvekt mot all negativ informasjon vi daglig bombarderes av.  –  Slik startet jeg, og det har jeg vært tro mot fra første dag.  Likevel, ingenting er statisk, så mens livet mitt gjør noen vendinger, endrer også innhold og tema seg etter hvert som veien skifter retning.

Jeg har vandret en vei de siste årene som gradvis har tilført fascinerende og berikende hendelser.  Jeg har deltatt i diverse prosesser og slik tatt imot ny kunnskap og innsikt i hvilket ubegrenset potensial vi har.  Mulighetene finner vi ved å vende blikket innover, la hjertet vise vei, ta beslutninger og handle.

Ved inngangen til dette året, tok jeg en svært viktig beslutning.  Jeg bestemte meg for at 2012 skulle være året for skattejakt.  Dette forpliktet jeg meg på ved å offentliggjøre det gjennom mitt sosiale medium, min blogg.  Innlegget finner du her.
Tar du deg tid til å lese det, vil du kanskje få en utvidet forståelse av mine kommende skriblerier.

Etter å ha booket inn på Rom 2012, har jeg funnet mange flere skatter enn jeg hadde drømt om, skatter som jeg deler fordi:

  • Jeg vil dele min glede over å finne disse slik at de kanskje kan anspore til å starte din personlige skattejakt
  • Slik holder jeg fokus  i skattejakten

Det gjør noe med meg å skrive det ned.  Er faktisk et nyttig verktøy til å manifestere de gode hendelsene i livet mitt.  Og de gode hendelsene har det vært mange av de siste månedene.  Jeg har en mektig opplevelse av å leve en eventyrlig reise.  Det er som i en drøm, men drømmen er virkelighet.
Det handler om nye og spennende bekjentskaper, om aktiviteter jeg på forunderlig vis får delta i og om tilbud som fører meg i retning av mine iboende drømmer.

Jeg kan bekrefte: metoden virker.  Jeg er i besittelse av en fantastisk gave, et liv med mening bygd på fokus og takknemlighet.  Kan anbefale det på det varmeste.  Bare gjør det du også!

Metoden er enkel: La hjertet vise vei.

Write a comment