Drømmer, Gleder, Livet, Takknemlighet

Høy på Livet!

Never give up

Takk til Maria for glad fotografering!

Pakker kofferten.
Tidlig opp.
Drosjen kommer.  –  “God morgen, jeg skal til flyplassen, ja.”
Innsjekking og sikkerhetskontroll.
Ombordstigning – og så er jeg på vei.

Det er periode for aktiv reisevirksomhet nå om dagene.  Det betyr avkortet tid for sosiale medier og blogg.  Derfor er det innimellom lenger opphold mellom refleksjonene mine på bloggen enn det jeg er bekvem med.

Heldigvis er det ikke tørketid.
Nei, så langt ifra.
På mine reiser treffer jeg spennende og interessante mennesker som jeg setter stor pris på.  Kraftfulle mennesker som gir meg påfyll av god energi og visdom.  Det er som jeg vannes og røttene trekker velvillig opp all den næring jeg trenger for å være et menneske i god balanse og med positivt overskudd.
Noen har jeg avtaler med.
Andre treffer jeg uventet.
Like kjærkomment begge deler.

Så også på tredagers reisen jeg har hatt nå.
Jeg har møtt fantastiske kvinner som har gitt meg utømmelige mengder energi og glede.  Timer med den gode samtalen, – kvalitetstid på høyt nivå.

Jeg venter på ombordstigning til flyet som skal bringe meg hjem igjen til Stavanger.  Der kommer Anne Line som jeg ikke har sett på flere måneder!  Gledelig gjensyn og tid for en rask samtale og oppdatering på hvordan vi har hatt det siden sist:  “Jo-takk, livet er strålende! Det bruser. Det bobler.”
“Du er rett og slett høy på livet?” spør hun.
Ja, så absolutt en god beskrivelse.
Det er som om livet omfavner meg.

Slik blir det når man omgir seg med positive mennesker som raust deler og hjelper til at jeg åpner alle sanser, og slik evner å ta selve livet innover meg.

I dag vil jeg spesielt takke dere tre, Lotta, Ellen og Anne Line, som under denne reisen har vært med å gi meg en god porsjon livsvisdom.
Det er da ikke underlig at jeg er “høy på livet”!

Never ever give up

4 Comments

 • Så flott er du! Har lyst å hoppe sammen med deg!::))

  Svar
 • Kom og hopp du, Svetlana!!!!
  Det gjør jeg mer enn gjerne sammen med deg.

  Svar
 • :::::))))

  Svar
 • VELKOMMEN, Svetlana –
  og alle dere andre som vil være med å heie på livet! :)

  Svar

Write a comment