Drømmer, Muligheter

«Kvinne er kvinne best»

pippi power

Foto:  Ingveig Reindal

 

Årskursus for sjælesøstre.

Det klinger av en slik kurs-overskrift.
Og midt i denne klangen befinner jeg meg denne helgen.

Under livets seilas må vi stundom ankre opp og bunkre for neste etappe.  Akkurat denne helgen var tidspunkt for å fylle på med næring og inspirasjon, – brennstoff så å si.

Hvor godt var det da at Gitte sto på kaien da jeg fortøyet fartøyet.
Det var nettopp hun som nå skulle levere provianten jeg trenger for neste havstykke.

Gitte er en enestående inspirator, en dyktig kursleder som deler rikelig ut genuine verktøy til å styrke vår indre kraft.  Med den rene Pippi som rollemodell, veileder hun oss på en stødig og særdeles tillitsvekkende måte.  Gitte kan sine saker, og hun bruker Pippi som metafor på å ta i bruk den frihet vi søker.  Pippi er en vanebryter som følger sin lyst men med sjenerøsitet og livskreativitet.

Kjenn etter kraften i spørsmålet: ”Hva ville du gjøre om du var en Pippi?”  Joda, – det skjer absolutt noe med oss når vi tenker etter, for da åpner døren seg inn til vårt drømmekammers.

Sju klokketimer i selskap med atten flotte damer og Pippi-kraft gikk som en røyk.
Jeg ligger fortøyd til i morgen, for da er det enda mer Pippi-kraft-påfyll.  Kan jo ikke kaste loss før all provianten er om bord.

Og provianten for neste seilas blir et kvinnefellesskap som skal gi kraft til å flytte indre og ytre fjell når vi sammen bygger hverandre til å bli ”kvinne er kvinne best”.

Write a comment