Gleder, Pay it forward

Hva mener du?

Blomsterpike i Stavanger

Vil du vinne et gavekort til en verdi av 200 kroner?
Det står å lese på bloggen fabfashionforless.

Tilsynelatende er det ikke rift om kortet.  Er vi kanskje blitt for blassert?l
Er det slik at 200 kroner ikke er å regne for noe?  Det kan jeg ikke svare på, men det satte i alle fall i gang en tankeprosess hos meg.

Fabfashionforless er en moteblogg som – etter min sparsomme kjennskap til motebloggere– har en litt sjelden innfallsvinkel.  Bloggeren skriver:  ”Jente, 30, elsker mote, og blir ekstra yr og sprudlende når jeg finner gode tilbud enten det er på salg, gode investeringer eller designerklær, sko og tilbehør som jeg på en eller annen måte klarte å få litt billigere.”

Jeg ser nærmere på nettsiden til gavekortets opprinnelse.  Her finner jeg også Fretex presentert.  Interessant og hyggelig å se hvor innbydende de markedsfører brukte klær.  Helt up-to-date, så å si.
Så flott at et miljøvennlig alternativ bringes til torgs på denne måten.  Det skaper nysgjerrighet til å se nærmere på muligheten for gjenbruk.  Snur tanken litt, rett og slett.

Vi trenger å tenke alternativt.
Vi trenger å tenke miljø.
Vi må ta vare på kloden vår, og da er gjenbruk ett alternativ blant flere for å minske forsøpling.

Her var faktisk mye fint å finne til en billig penge.  I den sammenheng er vel et gavekort på 200 kroner for verdifullt å regne, eller?  Hva mener du?

Write a comment