chase your dream
Drømmer, Muligheter

Etterhvert som uforutsigbarheten avdekker forutsigbarheten

Første juledag går mot kveld.
Jeg tar farvel med min yngste datter og takker for to herlige juledager i hjertelig familiært fellesskap.
Idet hun skal til å gå ut døren, spør jeg om jeg skal melde oss på Colour Conference 2013 i London, slik vi har planlagt.
Svaret hennes er klart!  ”Jeg vil så gjerne, men er foreløpig litt usikker med tanke på økonomien nå når jeg skal ut på jobbsøking igjen.”

”Jeg skal sjekke hva tid fristen går ut for earlybird-tilbudet, så tar vi det derifra,” svarer jeg og gir henne en klem idet hun går ut til bilen.

Skal, skal ikke?
Jeg må også være litt selektiv på hva jeg bruker pengene på fra neste år.
Åpner hjemmesiden www.colourconference.com
Earlybird fram til 15. januar!
Da har vi fortsatt noen dager å ta en avgjørelse på.  Vi kan avvente og se hvordan ting legger seg til rette.

Jeg har ikke før tenkt tanken, da jeg blir slått av hvor stor dose mistillit jeg tilsynelatende fortsatt har:  Ingveig, hva er det du venter på? Er du ikke klar for å gi slipp og gripe til handling?  Er det ikke på tide nå å vise at du stoler på valget ditt om å gjøre din livsoppgave og være mester i eget liv?  Ta en beslutning, begynn å gå – og du kan hvile i vissheten om at uforutsigbarheten vil avdekke verktøyet, menneskene og det du trenger underveis mot målet.   Det er på tide å utfordre deg selv når du kjenner for at denne konferansen skal du dra til!

En uforklarlig og ubeskrivelig fredfull lykkefølelse siger inn i meg.  Jeg kjenner en varm glede og visshet når jeg trykker påmeldingsknappen og bekrefter vår deltakelse.  Gleden og lykken er der fordi jeg plutselig fikk en visshet om at nettopp denne beslutningen skal føre med seg de underligste og uventede møter og opplevelser.  Og jeg er klokkeklar!

Dette kjenner jeg på fordi jeg VET at konferansen i London skal være et verktøy til å ta i bruk våre talenter, både for min datter og meg.

Så klar er jeg på dette at jeg tørr å dele denne lykkefølelsen og vissheten på nettet.
Jeg lover å komme tilbake med fortsettelsen etter hvert som uforutsigbarheten avdekker forutsigbarheten.

Write a comment