Skru opp for Livet
Livet

La oss Skru opp for Livet

Foto har jeg lånt fra Michelle på Facebook.  Håper du tilgir meg for å ha «tatt meg til rette»

For to måneder siden, tikket det inn en melding i mail-boksen min.  Den var fra Michelle Hviid, som kunne fortelle at påfølgende dag skulle hennes nye bok «Skru op for LIVET» komme ut.

Vi fikk lese kapittel 2 gratis, og jeg ble tent.
Sendte melding omgående om at jeg ville bestille boken.
Rett nok ble det noen utfordringer med tanke på at den skulle betales i og sendes fra Danmark.

Men, den venter ikke forgjeves den som venter på noe godt.
For et par uker siden lå den i postkassen min, personlig signert av forfatteren.
Og den er allerede godt lest!

Tenker du noen gang over hvordan du får mest mulig ut av livet ditt?
Hva skal til for at du opplever de små og store glimt av lykke?
Hvordan kan du selv sparke lykkefølelsen i gang?

Dette er spørsmål Michelle stiller og som danner grunnlaget for boken hun har skrevet.
Hun deler raust med oss av sine erfaringer, de gode like så vel som de dyrekjøpte.

Så har jeg lagt til og lest enda en bok i sjangeren personlig utvikling med en praktisk vinkling, bygd på personlige opplevelser.  Det kan jeg like!  For det er levd prosess som gir troverdighet, ikke kun teori.

Michelle har laget sitt personlige manifest for livet sitt.  Det består av 20 forskjellige punkter, så som blant annet: Tro på fellesskapet, Dele mye, Kom deg ut og se verden, La deg ikke styre av penger, Overrask deg selv og Se din frykt i øynene – bare for å nevne noen.

Bokens innhold bygger på dette manifestet, og du kan lese hennes betraktninger og erfaringer for hvert av disse punktene.  Her er 20 kapitler, ett kapittel for hvert punkt. Veldig oversiktlig.

Boken er på 200 sider, og den er enkel å lese – ikke fordi det er lett stoff, men fordi det er så praktisk.  Forfatteren sier selv at hun gir en helt uvitenskapelig oppskrift på hvordan man skaper et godt liv for seg selv og andre.
Men hvorfor skal alt være så vitenskapelig?
Personlige erfaringer kan – etter mitt syn – være minst like tungveiende og endatil kanskje bedre enn vitenskapelig forskning som må formes i henhold til forhåndsdefinerte formaliteter.

Ja, jeg foretrekker det erfaringsbaserte.  Der kan jeg kjenne meg igjen og kanskje overføre til meg selv noe av det som jeg finner samstemmer med min egen livsdans.

Jeg takker Michelle Hviid for den flotte boken hun har delt med oss.  Sender deg de beste lykkeønskninger for ditt videre arbeid. Gode lykkeønskninger også til oss som leser og lærer.

Jeg anbefaler den på det varmeste. Så, folkens: La oss Skru opp for LIVET!

Write a comment