DSC_0704
Drømmer

Inspireres til å inspirere

Fotos: privat og hentet fra Colour Conference nettside

Colour Sisterhood er en verdensomspennende bevegelse som startet i Australia og som i løpet av få år har skyllet som en bølge over store oseaner og kontinenter.

Bølgen har ikke stoppet. Dette er en bevegelse av hverdagslige og jordnære kvinner som ønsker at verden skal være et bedre sted for alle. Jeg klipper et sitat fra den engelske versjonen av bevegelsens visjon: ”Placing value upon humanity – The Colour Sisterhood is a company of everyday women, who desire to make a difference & make the world a better place.

I praksis betyr det at man arbeider i nærmiljøet eller under andre himmelstrøk for å gi en håndsrekning til dem som trenger, det være seg på det mellommenneskelige plan, i nestekjærlighet, for å gi økonomisk hjelp eller medisinsk bistand og/eller besøkstjeneste i fengsler og blant ensomme mennesker.

colour-grid-2012-15-700x467
Det finnes oppgaver over alt. Du kan lese mer om det her.

colour-grid-2012-19-700x467

Hver vår samles tusenvis av kvinner i Sydney, i Cape Town, i London og i Kiev for å inspirere hverandre og la seg inspirere til fortsatt engasjement der det er behov for en utstrakt hånd.

DSC_0623

DSC_0647

For to år siden var jeg og min yngste datter sammen med tusenvis av fantastiske kvinner på Colour Conference 2011 i London. (Det kan du lese om her og her.)

Neste uke deltar jeg for andre gang, på samme sted.

DSC_0624

Jeg har blitt fortalt at den enkleste veien til å gjennomføre drømmen sin, er å lære av personer som har gått veien før deg.

Det gir mening!colour-grid-2012-17-700x467

Derfor reiser jeg til London for å inspireres til å inspirere!

Write a comment