FB_IMG_1455137339779
Muligheter

I Raushetens Rom

Fotokilde: sas på facebook

 

To kursdager med tettpakket, men særdeles interessant og nyttig innhold, er over.

Jeg er om bord i SK4175 mellom Bergen og Stavanger og er altså på vei hjem etter en helg med rikelig påfyll til personlig utvikling. I bagasjen har jeg med et hittil for meg nokså ukjent verktøy.  Det skal jeg ta frem hver dag til hjelp i å bygge og drifte oppgavene mine fremover.

Jeg er ikke bare inne i en flygemaskin, men jeg kjenner det som at jeg flyr selv, lik en fugl som manøvrerer lekende lett i grenseløse elementer.  For sannheten er at mulighetene er ubegrenset.  Det handler bare om å finne dem, ta i bruk verktøyet og begynne prosessen frem mot målet.  –  Det har jeg lært på nytt denne helgen.

Javisst rister det litt her oppe.
Vi kommer ikke fram uten luft under vingene.  Stundom er den sval, men andre ganger er vinden kraftig og mer enn kraftig.  Da må man sette på full motorkraft, og det kjennes!

Slik også med livet vårt, reisen mot målet.
Det vil forekomme både kuling og storm underveis.  Kanskje til og med møter vi på en orkan eller to.
Da gjelder det om ikke å stoppe, men krumme nakken og la det stå til.

Like plutselig som det kan blåse opp, like plutselig kan det stilne.  Det gir hviletid, tid for ettertanke, tid for å justere kursen.  Da kan vi flyte på vingespennet og la luften føre oss dit den vil.  Da kan vi trekke pusten og nyte at livet er godt og meningsfylt.

Jeg takker dere flotte medvandrere på kurset.  Og mest av alt:  En STOR takk til Reidunn og Øystein som enda en gang har delt raust med oss av deres visdom og kunnskap om Silva Intuisjon.

Ingen tvil:  jeg befinner meg i Raushetens Rom!

6 Comments

 • Det lyder som om du har været på et vældigt inspirerende kursus. Og det er godt at blive mindet om at mulighederne virkelig er ubegrænsede, at vi blot skal evne at kunne se dem, lære at kunne se dem måske. Og måske være bedre til at «go with the flow», som jo ikke betyder at flyde med mængden, men at finde sit eget flow. Måske skulle jeg skrive et indlæg om det i dag?

  Ønsker dig en fin fin uge. Klem.

  Svar
 • Takk, Lene.
  Jeg skal følge med på din side idag og lese hva du faller ned på med tanke på å dele med oss alle.
  Takk forat du finnes til!
  Klem

  Svar
 • Tusen takk, Ingveig for kloke ord. Det er virkelig en fryd å holde kurs for slik deltakere. Vi reiste hjem fra Bergen full av kraft og inspirasjon eller disse to virkelig givende dagen.

  Svar
 • Takk også til deg, Øystein – enda en gang.
  Det er vel slik at når man har det fint sammen, så både gir vi og får vi. Det er helt supert!
  Fortsatt lykke til med neste kurs og alt annet hjemmearbeid. :)

  Svar
 • :o)
  Jeg var på det samme kurset, og dette var en fantastisk flott måte å oppsummere på……
  Nå er det bare å bruke det supre verktøyet Silva-metoden er, og gripe de mulighetene som byr seg. – For de kommer! Garantert! ;o)

  Svar
  • Tusen takk, Liv.
   Ja, jeg husker deg, og du er blant medvandrerne :)
   Våre veier krysses sikkert igjen.

   Svar

Write a comment