Våren i NY
Livet

Kom derfor mai du milde, – gjør skogen atter grønn

Kom mai du skjønne, milde …….

Det er nok mange med meg som synes våren lar vente på seg i år.

Jeg fikk riktignok en rask forsmak på den da jeg landet i London torsdag i forrige uke.  Tjue grader og sol – lett tilslørt av et høyt skydekke – ønsket oss en hjertelig velkomst til byen som skulle fylle oss med et fargerikt søsterskap i noen dager.

Med orkesterplass ved flyvinduet, kunne vi nyte en sightseeing fra luften over London som jeg ikke kan huske å ha opplevd tilsvarende tidligere.  En god og stor sving over severdighetene takket vi absolutt ikke nei til.

Der er Parlamentet, Tower of London, Royal Albert Hall, London Eye, St. Paul’s Cathedral, Hyde Park, Buckingham Palace, London Bridge, Tower Bridge – og alt hva det nå er som finnes der nede av kjente bygninger.

Se der! – Og der!
Se der! – Og der!
Vi var nærmest i ekstase.
Fascinerende faktisk å være såpass lommekjent i metropolen at vi kan gjenkjenne alle disse landemerkene.  –  Og langt der borte, der er Webley Arena – vårt tilholdssted de nærmeste dagene.

Så var det denne deilige varmen da.  Den omfavnet oss så snart vi kom ut.
Jeg nøt hvert sekund under togturen fra flyplassen til Paddington og under drosjeturen videre til Webley.
Grønne plener, blomster langs veikantene, nyutsprunget løv på trærne og trær i blomst – rosa og hvitt.  Kan det bli vakrere?

Mmmmmmmmmmmmm ……..
Jeg ELSKER våren.
Håper derfor sterkt og inderlig at den ikke holder oss på ventebenken så veldig mye lenger nå.
Kanskje hjelper det å rope høyt i kor:  Kom derfor mai du milde, – gjør skogen atter grønn ….

1 Comments

  • O-O-o-o, jeg husker stedet.))))For et år siden…….men det var så kaldt da…….(((( Glad på vegne av dere som fikk oppleve varmen…)))))))))) Begynner å savne London også)))) Det er smittsomt)))))))

    Svar

Write a comment